„Фамос“ добио значајно појачање пред наставак сезоне

08.03.2023. 14:13
0
ИЗВОР: sportdc.net

"Фамос" из Војковића непосредо пред наставак сезоне добио је велико појачање. У клуб се послије паузе враћа Ђорђе Ћеха, дугогодишњи штопер и капитен клуба, потврђено је из "Фамоса".

Тридесетдвогодишњи Ћеха заправо никада није ни одлазио из "Фамоса". Када је престао играти, био је један од највјернијих навијача клуба, а окренуо се свом приватном послу и игрању футсала, гдје је наступао за сарајевски "Жељезничар".

Ипак, на наговор тренера "Фамоса" Владимира Дрињака одлучио је још једном да се врати у клуб и помогне у прољећном дијелу сезоне, који ће бити препун изазова за "мотористе" у борби за опстанак у прволигашком друштву.

Његови папири свакако никада нису ни узимани из клуба, када је престао играти у љето 2021. године, тако да ће се одмах моћи ставити на располагање тренеру Дрињаку.

Коментари 0
Повезане вијести
„Васкршње радости“ у Источној Илиџи 8. маја „Васкршње радости“ у Источној Илиџи 8. маја
Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа
Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    11h 49m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    15h 13m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    10h 42m
    0
  • Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
    13h 34m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    2h 19m
    0