„Famos“ dobio značajno pojačanje pred nastavak sezone

08.03.2023. 14:13
0
IZVOR: sportdc.net

"Famos" iz Vojkovića neposredo pred nastavak sezone dobio je veliko pojačanje. U klub se poslije pauze vraća Đorđe Ćeha, dugogodišnji štoper i kapiten kluba, potvrđeno je iz "Famosa".

Tridesetdvogodišnji Ćeha zapravo nikada nije ni odlazio iz "Famosa". Kada je prestao igrati, bio je jedan od najvjernijih navijača kluba, a okrenuo se svom privatnom poslu i igranju futsala, gdje je nastupao za sarajevski "Željezničar".

Ipak, na nagovor trenera "Famosa" Vladimira Drinjaka odlučio je još jednom da se vrati u klub i pomogne u proljećnom dijelu sezone, koji će biti prepun izazova za "motoriste" u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu.

Njegovi papiri svakako nikada nisu ni uzimani iz kluba, kada je prestao igrati u ljeto 2021. godine, tako da će se odmah moći staviti na raspolaganje treneru Drinjaku.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja „Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja
Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža
Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    16h 57m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    15h 11m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    13h 1m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    16h 16m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    5h 26m
    0