Фамос дочекује Власеницу на свом терену

14.05.2021. 19:12
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића ће у 3. колу Лиге за првака Друге лиге Републике Српске група "Исток" дочекати Власеницу на свом терену.

Испустивши водство од 2:0 у прошлом колу на гостовању у Пилици Фамос је и испустио прилику да изврши притисак на лидера, па са седам бодова заостатка за водећим на пет кола до краја, Мотористи полако и постају свјесни да су шансе за прво мјесто минималне.

- Резултат из прошлог кола је оставио траг на нас и било нам је тешко што нисмо успјели побједити. Покушали смо да кроз ову седмицу заборавимо на то и окренемо се наредним утакмицама. Долази нам Власеница која је све само не лаган противник. Видјели смо то у претходна два овосезонска дуела са њима. Истина, побједили смо у оба, али су показали свој квалитет. Мораћемо да заборавимо на оно што је иза нас и да у ово утакмица што нам је остало покушамо освојити што већи број бодова. Ићи ћемо на побједу на нашем терену и вјерујем у нова три бода- рекао нам је најискуснији фудбалер Фамоса, Душко Лучић.

Утакмица Фамос - Власеница игра се у суботу од 17.00, а суди је Бојан Пејић са Сокоца. 

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 19m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 14m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 2m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 8m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 36m
    0