Фамос иде на побједу против Лакташа

25.08.2023. 17:20
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамос из Војковића жели три бода против Лакташа, јасни су у овом прволигашу.

Из прва два кола су освојена три бода и то је у складу са очекивањима и надањима. Иако игра није била на елитном нивоу, свјесни су тога у Фамосу, три бода су најбитнија и то је оно што се једино пише. Очекују у Војковићима да из утакмице у утакмицу игра буде све боља.

- Битно је да уписујемо бодове и поред нешто слабије игре у прва два кола. Побједа против Дрине за нас је много важна, улазак у сезону је увијек тежак и пун непредвиђених ситуација. Ми смо још увијек екипа у формирању, доста нових играча је дошло љетос и тек сви треба да се уиграмо. Оно што је јако битно је да је атмосфера одлична, радимо одлично на тренинзима, сваки играч даје свој максимум и што је најбитније вјерујемо у шефове замисли и покушавамо да их спроведемо у дјело, рекао нам је капитен Моториста, Марко Тешановић.

У госте Фамосу сада стиже једна од квалитетнијих екипа у лиги, али уз сво уважавање ривала, ипак иду на три бода и вјерују да до њих и могу доћи.

- Ради се о изузетно квалитетној екипи, показали су то и прошле сезоне. Јако их поштујемо и цијенимо све што они раде, али на нашем терену се и ми нешто питамо. Идемо по три бода, желимо побједу и даћемо све од себе да до ње и стигнемо.

Утакмица Фамос - Лакташи игра се у суботу од 17 сати, а суди је Вања Ајдер.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Добар старт омладинаца Фамоса Добар старт омладинаца Фамоса
Све изгорјело на спрату куће, читав остао цртеж Светог Саве, икона Богородице и Свето писмо Све изгорјело на спрату куће, читав остао цртеж Светог Саве, икона Богородице и Свето писмо
Цртеж Светог Саве једини сачуван у пожару (ФОТО/ВИДЕО) Цртеж Светог Саве једини сачуван у пожару (ФОТО/ВИДЕО)
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    17h 50m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    16h 39m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    19h 16m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    19h 21m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    18h 49m
    0