Famos ide na pobjedu protiv Laktaša

25.08.2023. 17:20
0
IZVOR: sportdc.net

Famos iz Vojkovića želi tri boda protiv Laktaša, jasni su u ovom prvoligašu.

Iz prva dva kola su osvojena tri boda i to je u skladu sa očekivanjima i nadanjima. Iako igra nije bila na elitnom nivou, svjesni su toga u Famosu, tri boda su najbitnija i to je ono što se jedino piše. Očekuju u Vojkovićima da iz utakmice u utakmicu igra bude sve bolja.

- Bitno je da upisujemo bodove i pored nešto slabije igre u prva dva kola. Pobjeda protiv Drine za nas je mnogo važna, ulazak u sezonu je uvijek težak i pun nepredviđenih situacija. Mi smo još uvijek ekipa u formiranju, dosta novih igrača je došlo ljetos i tek svi treba da se uigramo. Ono što je jako bitno je da je atmosfera odlična, radimo odlično na treninzima, svaki igrač daje svoj maksimum i što je najbitnije vjerujemo u šefove zamisli i pokušavamo da ih sprovedemo u djelo, rekao nam je kapiten Motorista, Marko Tešanović.

U goste Famosu sada stiže jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi, ali uz svo uvažavanje rivala, ipak idu na tri boda i vjeruju da do njih i mogu doći.

- Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi, pokazali su to i prošle sezone. Jako ih poštujemo i cijenimo sve što oni rade, ali na našem terenu se i mi nešto pitamo. Idemo po tri boda, želimo pobjedu i daćemo sve od sebe da do nje i stignemo.

Utakmica Famos - Laktaši igra se u subotu od 17 sati, a sudi je Vanja Ajder.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Dobar start omladinaca Famosa Dobar start omladinaca Famosa
Sve izgorjelo na spratu kuće, čitav ostao crtež Svetog Save, ikona Bogorodice i Sveto pismo Sve izgorjelo na spratu kuće, čitav ostao crtež Svetog Save, ikona Bogorodice i Sveto pismo
Crtež Svetog Save jedini sačuvan u požaru (FOTO/VIDEO) Crtež Svetog Save jedini sačuvan u požaru (FOTO/VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    3h 27m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    21h 49m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    23h 4m
    1
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    18h 57m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    22h 3m
    1