Фамос спрема инфраструктуру за Прву лигу Републике Српске

18.06.2020. 11:52
0
ИЗВОР: sportdc.net

Стадион Фамоса из Војковића биће спреман за утакмице Прве лиге Републике Српске, за коју је Фамос аплицирао, а након што је стигла позивница Фудбалског савеза Републике Српске.

Предсједник трећепласиране екипе друголигашког ''Истока'' у прекинутој сезони иза нас и начелник Општине Источна Илиџа, Маринко Божовић, је недавно у разговору за наш портал најавио мање радове на стадиону како би се стекли потребни услови које захтјева ФСРС.

Слика

- Како смо и најавили, почели смо са радовима на самом терену, али и службеним просторијама клуба. Желимо да урадимо оно што је до нас и оно што је тражено од стране Фудбалског савеза Републике Српске и да спремно дочекамо комисије ФСРС које требају да дођу у обилазак стадиона и погледају да ли испуњавамо услове за Прву лигу, рекао нам је Маринко Божовић.

Тренутно се ради на адаптацији службених просторија клуба, као и на самом терену, гдје се мијењају клупе за резервне играче, ограда, а и сам терен ће доживјети мање корекције.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    18h 29m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    18h 0m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    14h 16m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    18h 23m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    10h 11m
    2