Фантастични резултати КБК "Кобра" у Сарајеву

06.06.2021. 17:21
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Кикбокс клуб "Кобра" имао је фантастичне резултате на јуче одржаном турниру "Wаkо Grand prix" у Сарајеву. 

Николај Радуловић је заблистао и освојио чак четири медаље у двије дисциплине и четири тежинске категорије. Кући се вратио са три злата и једном сребрном медаљом.

Никола Шекарић је наступио у јуниорима, и по први пут у сениорима, те освојио два злата, а два злата и сребро је кући понио Срђан Капетина. По златну и сребрну медаљу су освојили Ђорђе Крсмановић и Обрад Газдић, док је ветеран Драган Работа још једном био златни. Страхиња Шућур је кући понио бронзу.

- С обзиром на то да је ово једно од ријетких такмичења гдје нисмо морали да путујемо дуго, искористили смо шансу да што више исфорсирамо наше борце, а резултати показују да смо направили сјајан посао. Велико хвала организатору Нермину Башовићу на врхунској организацији овог престижног турнира, који је постао традиционалан. Хвала свим учесницима, тренерима, судијама на фер борбама, суђењу и дружењу, а посебно хвала нашим такмичарима који су јуче дали све од себе и направили ово што јесу-  рекао је Бојан Телетина, тренер КБК "Кобра" порталу Sportdc.net  након такмичења.

Коментари 0
Најчитаније
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    6h 20m
    2
  • Морбилима заражено 309 лица, у Источном Сарајеву 33 лица
    23h 50m
    0
  • Данас Свети Јоаким и Ана
    8h 13m
    0
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    7h 33m
    0
  • Тресло се тло: Земљотрес код Кнежева
    6h 9m
    0