Fantastični rezultati KBK "Kobra" u Sarajevu

06.06.2021. 17:21
0
IZVOR: Sportdc.net

Kikboks klub "Kobra" imao je fantastične rezultate na juče održanom turniru "Wako Grand prix" u Sarajevu. 

Nikolaj Radulović je zablistao i osvojio čak četiri medalje u dvije discipline i četiri težinske kategorije. Kući se vratio sa tri zlata i jednom srebrnom medaljom.

Nikola Šekarić je nastupio u juniorima, i po prvi put u seniorima, te osvojio dva zlata, a dva zlata i srebro je kući ponio Srđan Kapetina. Po zlatnu i srebrnu medalju su osvojili Đorđe Krsmanović i Obrad Gazdić, dok je veteran Dragan Rabota još jednom bio zlatni. Strahinja Šućur je kući ponio bronzu.

- S obzirom na to da je ovo jedno od rijetkih takmičenja gdje nismo morali da putujemo dugo, iskoristili smo šansu da što više isforsiramo naše borce, a rezultati pokazuju da smo napravili sjajan posao. Veliko hvala organizatoru Nerminu Bašoviću na vrhunskoj organizaciji ovog prestižnog turnira, koji je postao tradicionalan. Hvala svim učesnicima, trenerima, sudijama na fer borbama, suđenju i druženju, a posebno hvala našim takmičarima koji su juče dali sve od sebe i napravili ovo što jesu-  rekao je Bojan Teletina, trener KBK "Kobra" portalu Sportdc.net  nakon takmičenja.

Komentari 0
Najčitanije
  • Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
    8h 27m
    2
  • Malim herojima u borbi za život potrebna podrška društva
    9h 40m
    0
  • Danas Sveti Joakim i Ana
    10h 20m
    0
  • Treslo se tlo: Zemljotres kod Kneževa
    8h 16m
    0
  • Prekid u vodosnabdijevanju u naselju Dobrinja I
    2h 43m
    0