Финални обрачун: Замм МЦ или Ресторан Перла?

13.01.2024. 20:47
0
ИЗВОР: sport.dc

У финалу Божићног турнира "Источно Ново Сарајево 2023" вечерас ће играти Замм МЦ и Ресторан Перла.

И једна и друга екипа су оствариле по седам побједа у досадашњем дијелу турнира и потпуно су заслужено остали да у међусобном обрачуну одлуче коме припада велики пехар намијењен побједнику турнира.

Замм МЦ је имао загријавање у првој групи, те побједама против младих екипа Цонтра Бар и Литен Агринатура долазе до друге групне фазе. Нису ни ту у прве двије утакмице против Сластичарне Куп и Елбруса имали већих проблема, а први прави тест им је био КМФ Танго у трећем колу друге групе и борба за прво мјесто. Добијају меч 2:1 и са првог мјеста иду у четвртфинале, те добијају за противника Кафе Вијасла која се добро супротставила, али изгубила 3:1.

Знало се да је Е-Спорт у полуфиналу до тада највећи тест за екипу из Сарајева, али одличном игром у пољу, уз феноменалног Амера Шарића на голу славе побједу 3:0 и иду у финале гдје их чека Ресторан Перла.

Ресторан Перла такођер није имао већих проблема у првој групи. Албатрос и Елбрус Јахорина су били слаби за њих и са два пута по 6:1 су отишли у другу рунду. Кеопс их је намучио, али добијају 3:1, па истим резултатом добијају и Општину Трново, да би у трећем мечу играли против Цонтре Бар и славили 7:1.

У четвртфиналу најтежи тест за њих, Литен. Фусталери Жељезничара су се представили у одличном издању, погађали стативу, пречку, натјерали Миљана Радмановића на фантастичне интервенције, а головима Николе Рнића преко читавог терена и Александра Павловића у посљедњој минути долазе до побједе 2:0.

Александар Павловић је и у полуфиналу био кључни играч уз голмана Миљана Радмановића. Поново су се састали са Општином Трновом, која је, иако кратког ростера, била достојан ривал екипи из Србије, а са два гола Павловића долазе до побједе 2:0 и иду у финале, другу годину заредом, само овај пут под другим именом.

Побједник ове године кући носи 14.000 КМ, пораженом припада 3.000 КМ, трећепласирана екипа осваја 2000 КМ, а утјешна награда од 1000 КМ припада четвртопласираној екипи.

Прије финалне утакмице на распореду је утакмица за треће мјесто између Е-Спорта и Општине Трново, а прије сениорског програма на распореду ће бити двије ревијалне пријатељске утакмице дјечака Танга и Темпа 2015. и 2017. годиште.

Распоред, 13.11.2024.

 

18.00 Танго - Темпо (2015. годиште)

18.30 Танго - Темпо (2017. годиште)

19.00 Утакмица за треће мјесто: Е-Спорт - Општина Трново

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    11h 42m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    11h 56m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    14h 13m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    11h 48m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    4h 3m
    0