ФК „Фамос“ из Војковића не заборавља вјерног навијача Брацу (ФОТО/ВИДЕО)

23.06.2023. 11:19
0
ИЗВОР: katera.news

На стадиону Фудбалског клуба „Фамос“ из Војковића данас су постављени транспаренти у част покојног Алексе Голубовића Браце, великог навијача и хроничара овог клуба.

Алекса Голубовић рођен је 29. маја 1954. године, и од прве године живота везан је за инвалидска колица. Један је од најоданијих клупских хроничара и засигурно неко ко је одгледао највише утакмица "Фамоса" у нешто више од педесетак година постојања. 

Слика

Фото: Facebook

На стадион "Братства" први пут је дошао 1970. године и од тада готово да нема утакмице коју није гледао, а доста тога и забиљежио. Поштовао је и све остале клубове града, био чест гост на утакмицама "Славије", али "Фамос" и "Братство" су имали посебно мјесто у његовом срцу. 

"Фамосове" утакмице више неће бити исте. Неће бити препознатљиве сирене са Колетовог мотора и чувеног слогана "Сви за једног, један за све". 

Слика

Фото: Facebook

Погледајте кадрове са фудбалске утакмице "Фамос"- "Славија", одигране 12. 11. 2022. године, посљедње на којој је свирала сирена Колетовог мотора.

Видео: Центар за културу и информисање Источна Илиџа

Коментари 0
Повезане вијести
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 17m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 50m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 16m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 29m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 58m
    4