FK „Famos“ iz Vojkovića ne zaboravlja vjernog navijača Bracu (FOTO/VIDEO)

23.06.2023. 11:19
0
IZVOR: katera.news

Na stadionu Fudbalskog kluba „Famos“ iz Vojkovića danas su postavljeni transparenti u čast pokojnog Alekse Golubovića Brace, velikog navijača i hroničara ovog kluba.

Aleksa Golubović rođen je 29. maja 1954. godine, i od prve godine života vezan je za invalidska kolica. Jedan je od najodanijih klupskih hroničara i zasigurno neko ko je odgledao najviše utakmica "Famosa" u nešto više od pedesetak godina postojanja. 

Slika

Foto: Facebook

Na stadion "Bratstva" prvi put je došao 1970. godine i od tada gotovo da nema utakmice koju nije gledao, a dosta toga i zabilježio. Poštovao je i sve ostale klubove grada, bio čest gost na utakmicama "Slavije", ali "Famos" i "Bratstvo" su imali posebno mjesto u njegovom srcu. 

"Famosove" utakmice više neće biti iste. Neće biti prepoznatljive sirene sa Koletovog motora i čuvenog slogana "Svi za jednog, jedan za sve". 

Slika

Foto: Facebook

Pogledajte kadrove sa fudbalske utakmice "Famos"- "Slavija", odigrane 12. 11. 2022. godine, posljednje na kojoj je svirala sirena Koletovog motora.

Video: Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža

Komentari 0
Povezane vijesti
Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 25m
    5
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    21h 57m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    16h 35m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 7m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    22h 40m
    0