Фочански СДС оптужује полицију за насиље над њиховим одборницима

04.03.2022. 13:32
0
ИЗВОР: Катера

ОО СДС Фоча поручује да се парламентарно насиље у Скупштини општине Фоча, над одборницима опозиције, нарочито према браћи Огњену и Душану Бодироги, које траје већ неки период, наставља.

Према њиховим ријечима, Полицијска управа Фоча наставља парламентарно насиље јер већ 17 сати држи утамничене ове одборнике СДС-а.

- Одборници Српске демократске странке, њихове породице као и пријатељи су већ мјесецима мета увреда, пријетњи и напада владајуће већине и синоћни инцидент је кулминација вишемјесечног насиља над нашим одборицима, а поготово над Огњеном Бодирогом - наводи се у саопштењу.

  • Сукоб у парламенту у Фочи
    04.03.2022. 09:57

    Фочанска полиција ухапсила је одборнике СДС у општини Фоча, Огњена Бодирогу и Милорада Костића због сукоба са другим одборником у локалном парламенту.Предсједник Одбора за безбједност СДС у Нар...

Република Српска
Сукоб у парламенту у Фочи

Из ове странке траже од Полицијске станице Фоча да смјеста пусте утамничене одборнике Српске демократске странке Бодирогу и Костића које, према њиховим ријечима, без икаквог основа држе у притвору.

- Док прави криминалци слободно шетају улицама нашег града, два момка која су само бранила своје достојанство и част својих породица затворени су у полицијској станици као последњи криминалци. Тражимо хитно пуштање наших одборика на слободу, ако због ничег другог она због мира њихових породица које су у страху за безбједност својих најближих - закључили су из ОО СДС-а Фоча.

Коментари 0
Повезане вијести
Двојица Фочака претукла Билећанина Двојица Фочака претукла Билећанина
На конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака На конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака
У Фочи ухапшене двије особе због кријумчарења Египћана У Фочи ухапшене двије особе због кријумчарења Египћана
Најчитаније
  • Хавана - торта над тортама
    22h 21m
    2
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM
    18h 38m
    1
  • Источна Илиџа: Округли сто о насиљу - Потребно строго санкционисати насилнике
    15h 15m
    1
  • Заборављени коријени: Манастир Липље - Теслић (ВИДЕО)
    21h 29m
    0
  • Споменик „Бели анђео“ симбол васкрсења сарајевских Срба из уништења (ФОТО)
    10h 36m
    0