Fočanski SDS optužuje policiju za nasilje nad njihovim odbornicima

04.03.2022. 13:32
0
IZVOR: Katera

OO SDS Foča poručuje da se parlamentarno nasilje u Skupštini opštine Foča, nad odbornicima opozicije, naročito prema braći Ognjenu i Dušanu Bodirogi, koje traje već neki period, nastavlja.

Prema njihovim riječima, Policijska uprava Foča nastavlja parlamentarno nasilje jer već 17 sati drži utamničene ove odbornike SDS-a.

- Odbornici Srpske demokratske stranke, njihove porodice kao i prijatelji su već mjesecima meta uvreda, prijetnji i napada vladajuće većine i sinoćni incident je kulminacija višemjesečnog nasilja nad našim odboricima, a pogotovo nad Ognjenom Bodirogom - navodi se u saopštenju.

  • Sukob u parlamentu u Foči
    04.03.2022. 09:57

    Fočanska policija uhapsila je odbornike SDS u opštini Foča, Ognjena Bodirogu i Milorada Kostića zbog sukoba sa drugim odbornikom u lokalnom parlamentu.Predsjednik Odbora za bezbjednost SDS u Nar...

Republika Srpska
Sukob u parlamentu u Foči

Iz ove stranke traže od Policijske stanice Foča da smjesta puste utamničene odbornike Srpske demokratske stranke Bodirogu i Kostića koje, prema njihovim riječima, bez ikakvog osnova drže u pritvoru.

- Dok pravi kriminalci slobodno šetaju ulicama našeg grada, dva momka koja su samo branila svoje dostojanstvo i čast svojih porodica zatvoreni su u policijskoj stanici kao poslednji kriminalci. Tražimo hitno puštanje naših odborika na slobodu, ako zbog ničeg drugog ona zbog mira njihovih porodica koje su u strahu za bezbjednost svojih najbližih - zaključili su iz OO SDS-a Foča.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvojica Fočaka pretukla Bilećanina Dvojica Fočaka pretukla Bilećanina
Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
U Foči uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja Egipćana U Foči uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja Egipćana
Najčitanije
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    20h 51m
    1
  • Istočna Ilidža: Okrugli sto o nasilju - Potrebno strogo sankcionisati nasilnike
    17h 28m
    1
  • Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
    12h 49m
    0
  • Zaboravljeni korijeni: Manastir Liplje - Teslić (VIDEO)
    23h 42m
    0
  • Vozač imao preko 4,22 promila alkohola u krvi
    22h 33m
    0