Фотографија "Руке" најбоља на конкурсу "Све је стало у један тренутак"

22.05.2020. 13:42
0
ИЗВОР: Катера

На завршном састанку жирија за избор најбоље фотографије на фото конкурсу „Све је стало у један тренутак“, одржаном у Културном центру Источно Ново Сарајево, 20. маја 2020. донијета је одлука о избору најбољих фотографија.

Жири у саставу готограф Рајко Паштар, академски сликар Милош Поповић, аматерски фотограф  Дарко Ковачевић, етнолог Бранко Пјевић, редитељ Вито Митрић, начелник за Привреду и друштвене дјелатности у Општини Источно Ново Сарајево Игор Ђокановић, уважавајући и гласове публике, донио је одлуку о избору три најбоље фотографије.

У складу са гласовима публике и бодовању жирија, за најбољу фотографију проглашена је фотографија „Руке“, аутора Марије Богдановић. Друго мјесто освојила је фотографија „Сами“, аутора Предрага Крстовића. Награду за треће мјесто освојила је фотографија „Градски сутон“, аутора Тихомира Остојића.

Жири је похвалио све ауторе фотографија пристиглих на конкурс, а посебно је издвојио фотографије аутора: Игор Симовић, Стефан Јоловић, Александра Кулић, Тара Попић, Немања Краљ, Сања Шкрба, Никола Живанић и  Владан Јефтовић.

Награде и похвале свим ауторима биће уручене на отварању изложбе фотографија које су задовољиле минималне услове конкурса.

Изложба ће бити отворена у Културном центру Источно Сарајево 27. маја 2020. у 19:30 часова, у склопу прославе Дана и крсне славе Општине Источно Ново Сарајево, саопштено је из Културног центра.

Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна.

Коментари 0
Повезане вијести
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен" У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен"
Представљена монографија о Милану Гутовићу Представљена монографија о Милану Гутовићу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 43m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 1m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 28m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 16m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 37m
    0