Fotografija "Ruke" najbolja na konkursu "Sve je stalo u jedan trenutak"

22.05.2020. 13:42
0
IZVOR: Katera

Na završnom sastanku žirija za izbor najbolje fotografije na foto konkursu „Sve je stalo u jedan trenutak“, održanom u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, 20. maja 2020. donijeta je odluka o izboru najboljih fotografija.

Žiri u sastavu gotograf Rajko Paštar, akademski slikar Miloš Popović, amaterski fotograf  Darko Kovačević, etnolog Branko Pjević, reditelj Vito Mitrić, načelnik za Privredu i društvene djelatnosti u Opštini Istočno Novo Sarajevo Igor Đokanović, uvažavajući i glasove publike, donio je odluku o izboru tri najbolje fotografije.

U skladu sa glasovima publike i bodovanju žirija, za najbolju fotografiju proglašena je fotografija „Ruke“, autora Marije Bogdanović. Drugo mjesto osvojila je fotografija „Sami“, autora Predraga Krstovića. Nagradu za treće mjesto osvojila je fotografija „Gradski suton“, autora Tihomira Ostojića.

Žiri je pohvalio sve autore fotografija pristiglih na konkurs, a posebno je izdvojio fotografije autora: Igor Simović, Stefan Jolović, Aleksandra Kulić, Tara Popić, Nemanja Kralj, Sanja Škrba, Nikola Živanić i  Vladan Jeftović.

Nagrade i pohvale svim autorima biće uručene na otvaranju izložbe fotografija koje su zadovoljile minimalne uslove konkursa.

Izložba će biti otvorena u Kulturnom centru Istočno Sarajevo 27. maja 2020. u 19:30 časova, u sklopu proslave Dana i krsne slave Opštine Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Kulturnog centra.

Svi zainteresovani postavku će moći pogledati do 10. juna.

Komentari 0
Povezane vijesti
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
U prepunoj sali Kulturnog centra izvedena monodrama "K`o kamen" U prepunoj sali Kulturnog centra izvedena monodrama "K`o kamen"
Predstavljena monografija o Milanu Gutoviću Predstavljena monografija o Milanu Gutoviću
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    6h 15m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    5h 39m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    3h 54m
    10
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    20h 23m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    5h 33m
    0