Фотографије које ће сви пожељети – Galaxy S23 серија

09.03.2023. 12:32
0
ИЗВОР: katera.news

Нова Samsung Galaxy S23 серија је дизајнирана за врхунско искуство а спектакуларне камере омогућавају изванредну креативност.

Најнапреднија камера, фантастичне могућности и дизајн инспирисан природом спајају се у најбољем моделу ове серије - моћном Galaxy S23 Ultra. Четверострука задња камера са чак 200 МП резолуцијом широкоугаоне камере пружиће јасноћу која никада раније није виђена на екранима Galaxy уређаја.

Са највећим сензором, пикселима који упијају светлост, технологијом за стабилизацију видео-снимка и високом резолуцијом, Galaxy S23 Ultra створиће чудесне снимке.

Такође, и са моделима Galaxy S23 и Galaxy S23+ спремите се за галерију пуну епских фотографија. Унапређена вјештачка интелигенција чини детаље ноћних снимака јаснима, па ће и при слабом освјетљењу фотографије и видеозаписи бити живописни.

Galaxy S23с ерија нуди још више снаге за све што радите, телефони ове серије опремљени су најбржим Снапдрагон процесором на свијету – револуционарним Snapdragon® 8 Gen 2.

Галаxy је поново рођен! Потражите телефоне врхунске Galaxy S23 серије у м:тел понуди!

Више информација о овим уређајима добићете на адреси mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Сјајна понуда у м:тел веб-шопу: Телефони на рате већ од 5,29 КМ Сјајна понуда у м:тел веб-шопу: Телефони на рате већ од 5,29 КМ
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    21h 1m
    12
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    15h 45m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    14h 58m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    17h 6m
    2
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    19h 19m
    1