Fotografije koje će svi poželjeti – Galaxy S23 serija

09.03.2023. 12:32
0
IZVOR: katera.news

Nova Samsung Galaxy S23 serija je dizajnirana za vrhunsko iskustvo a spektakularne kamere omogućavaju izvanrednu kreativnost.

Najnaprednija kamera, fantastične mogućnosti i dizajn inspirisan prirodom spajaju se u najboljem modelu ove serije - moćnom Galaxy S23 Ultra. Četverostruka zadnja kamera sa čak 200 MP rezolucijom širokougaone kamere pružiće jasnoću koja nikada ranije nije viđena na ekranima Galaxy uređaja.

Sa najvećim senzorom, pikselima koji upijaju svetlost, tehnologijom za stabilizaciju video-snimka i visokom rezolucijom, Galaxy S23 Ultra stvoriće čudesne snimke.

Takođe, i sa modelima Galaxy S23 i Galaxy S23+ spremite se za galeriju punu epskih fotografija. Unapređena vještačka inteligencija čini detalje noćnih snimaka jasnima, pa će i pri slabom osvjetljenju fotografije i videozapisi biti živopisni.

Galaxy S23s erija nudi još više snage za sve što radite, telefoni ove serije opremljeni su najbržim Snapdragon procesorom na svijetu – revolucionarnim Snapdragon® 8 Gen 2.

Galaxy je ponovo rođen! Potražite telefone vrhunske Galaxy S23 serije u m:tel ponudi!

Više informacija o ovim uređajima dobićete na adresi mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    14h 16m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    12h 30m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    10h 20m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    13h 35m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    8h 18m
    0