Giusy Sozzi и Luigi Tacchinardi из Италије уручили поклоне и новчана средства за 12 лица треће животне доби и 12 породица

23.10.2024. 14:01
0
ИЗВОР: katera.news

Дугогодишњи пријатељи Источне Илиџе из италијанског града Крема Giusy Sozzi и Luigi Tacchinardi посјетили су ову локалну заједницу и још једном уручили новчану помоћ и поклоне становницима Источне Илиџе којима је помоћ најпотребнија.

Како су саопштили из општине Источна Илиџа, пријатеље из Италије су дочекали и угостили Мирослав Лучић, замјеник начелника Источне Илиџе и Боса Калинић, директорица Центра за социјални рад Источна Илиџа.

Giusy и Luigy су уручили новчана средства за 12 лица треће животне доби и 12 породица (вишечлане породице или самохрани родитељи), као и пригодне поклоне у виду играчака, пелена, гардеробе и обуће.

- Више од 20 година ови дивни људи и велики хуманитараци посјећују Источну Илиџу, а свака посјета значи и подршку становницима Источне Илиџе. Још једном изражавамо захвалност за године хуманости и овај предивни гест наших пријатеља из Италије – поручили су из ове општине.

Коментари 0
Повезане вијести
СДС ће у Костајници тражити поновно пребројавање свих редовних бирачких мјеста, поште и мобилних тимова СДС ће у Костајници тражити поновно пребројавање свих редовних бирачких мјеста, поште и мо...
Крађа грађевинског материјала у Источној Илиџи Крађа грађевинског материјала у Источној Илиџи
Најава искључења струје у Источној Илиџи Најава искључења струје у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Средњошколци из Источне Илиџе помажу унесрећеним у поплавама у ФБиХ (ФОТО)
    21h 43m
    1
  • Сутра преслава манастира Свете Тројице у Озерковићима
    21h 32m
    0
  • Пионири Славије почастили госте са четрнаест голова
    22h 5m
    0
  • Двоструко убиство код Бијелог Поља: Потрага за убицом, блокирани путеви
    6h 20m
    0
  • На плажи у Сутомору пронађено тијело жене
    22h 17m
    0