Giusy Sozzi i Luigi Tacchinardi iz Italije uručili poklone i novčana sredstva za 12 lica treće životne dobi i 12 porodica

23.10.2024. 14:01
0
IZVOR: katera.news

Dugogodišnji prijatelji Istočne Ilidže iz italijanskog grada Krema Giusy Sozzi i Luigi Tacchinardi posjetili su ovu lokalnu zajednicu i još jednom uručili novčanu pomoć i poklone stanovnicima Istočne Ilidže kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako su saopštili iz opštine Istočna Ilidža, prijatelje iz Italije su dočekali i ugostili Miroslav Lučić, zamjenik načelnika Istočne Ilidže i Bosa Kalinić, direktorica Centra za socijalni rad Istočna Ilidža.

Giusy i Luigy su uručili novčana sredstva za 12 lica treće životne dobi i 12 porodica (višečlane porodice ili samohrani roditelji), kao i prigodne poklone u vidu igračaka, pelena, garderobe i obuće.

- Više od 20 godina ovi divni ljudi i veliki humanitaraci posjećuju Istočnu Ilidžu, a svaka posjeta znači i podršku stanovnicima Istočne Ilidže. Još jednom izražavamo zahvalnost za godine humanosti i ovaj predivni gest naših prijatelja iz Italije – poručili su iz ove opštine.

Komentari 0
Povezane vijesti
SDS će u Kostajnici tražiti ponovno prebrojavanje svih redovnih biračkih mjesta, pošte i mobilnih timova SDS će u Kostajnici tražiti ponovno prebrojavanje svih redovnih biračkih mjesta, pošte i mo...
Krađa građevinskog materijala u Istočnoj Ilidži Krađa građevinskog materijala u Istočnoj Ilidži
Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Srednjoškolci iz Istočne Ilidže pomažu unesrećenim u poplavama u FBiH (FOTO)
    21h 45m
    1
  • Sutra preslava manastira Svete Trojice u Ozerkovićima
    21h 34m
    0
  • Pioniri Slavije počastili goste sa četrnaest golova
    22h 7m
    0
  • Dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja: Potraga za ubicom, blokirani putevi
    6h 22m
    0
  • Na plaži u Sutomoru pronađeno tijelo žene
    22h 19m
    0