Гласинац савладао лидера првенства

22.02.2021. 21:00
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Футсалери „Гласинца“ побиједили су у склопу 12. кола Прве лиге Републике Српске – група Исток лидера на првенственој табели, екипу Клуба малог фудбала „Леотар“ из Требиња, резултатом 6:3 и са нова три бода Сокочани су остали у трци за пласман у плеј-оф завршницу шампионата.

Тренер ФЦ „Гласинац“ Предраг Добриловић истиче да је меч против Леотара био тежак али да је задовољан наступом својих играча и оствареним резултатом.

- Екипа Леотара пред овај сусрет важила је за благог фаворита али ми смо, још једном, показали карактер и да нас овакве утакмице посебно мотивишу. Усљед важности меча, скратили смо ростер и минутажу појединим играчима и резултат није изостао. До краја првенства имамо још два сусрета против градских ривала. Сљедећег викенда играмо против КМФ „Јахорина“ на Палама, а затим нам долази састав Танга из Источног Сарајева. Циљ нам је да освојимо максималних шест бодова у поменутим утакмицама - рекао је Добриловић.

Гости из Требиња најавили су жалбу Фудбалском савезу Републике Српске против службених лица на утакмици и сматрају да су незаслужемо поражени.

- Ми смо обезбиједили прво мјесто прије овог меча и данас смо пружили прилику играчима који нису имали значајнију минутажу током сезоне. Поражени смо због неких материјалних правила и поднијећемо жалбу како би скренули пажњу да се такве ствари не понављају на прволигашким теренима. Нама резултат није битан него однос судија и делегата - казао је незадовољан тренер Леотара Митар Вукановић.

Гласинац су до побједе предводили Стефан Милинковић и Бојан Лукић са по два поготка, а у стријелце су се уписали још Радош Чолић и голман Милош Пајевић. За Леотар је два пута погађао Саво Андрић и једном Видомир Милојевић.

ФЦ ГЛАСИНАЦ Соколац: Милош Пајевић, Марко Мирјанић, Дарко Гашевић, Радош Чолић, Бојан Лукић, Стефан Милинковић, Стефан Арбиња, Дејан Дебелногић, Никола Рајић, Александар Скоко, Ненад Ђерић

Тренер: Предраг Добриловић

КМФ ЛЕОТАР Требиње: Иринеј Ђурић, Саво Андрић, Видомир Милојевић, Миљан Вицо, Видомир Нинковић, Давид Чоловић, Лазар Зечевић, Горан Миладиновић, Срђан Булавер

Тренер: Митар Вукановић

Коментари 0
Повезане вијести
Кад је Соколац био мали Монтевидео Кад је Соколац био мали Монтевидео
Гласинац домаћин Дрини Гласинац домаћин Дрини
“Гласинац” одустао од Прве лиге Републике Српске “Гласинац” одустао од Прве лиге Републике Српске
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 40m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 24m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 37m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 51m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 9m
    0