Гледајте „Државног службеника“ у оквиру м:САТ и м:тел ИПТВ понуде

19.04.2022. 12:54
0
ИЗВОР: katera.news

Емитовање треће сезоне ТВ серије „Државни службеник“ у заједничкој продукцији Телекома Србија и куће „Филм данас“ почиње 23. априла на каналу Суперстар ТВ.

Трећа сезона бави се најактуелнијом могућом темом – корона вирусом  и пандемијом. Радња серије се одвија у вријеме затварања земље, полицијских часова, тишине; једне потпуне непознанице у којој је цијели свијет стао и све сем здравља и опстанка је постало неважно.

- И ми смо сви стали на први поглед – али наши агенти, главни јунаци ове серије; нису. Они никад не стају. Борба за сваки дах, за сваки респиратор, за сваки тренутак мира свих становника ове земље – постала  је њихова свакодневница. Лазар Станојевић (Милан Марић) гази преко мртвих да сачува прво своју породицу и људе који воли али и да испуни свој задатак државног службеника јер је њему служба светиња. Служба ради све што може да сачува становништво, јер се и у таквом свеопштем безнађу појављују лешинари и они који гледјају свој интерес. Борба доброг и зла је непрекидна. 

Хоћемо ли преживјети? Шта је позадина свега? Зашто? Како? Гдје је крај? 

Агенти не стају у својим покушајима да одговоре на ова питање стижу до разних страна, преко Бугарске, Турске, Кине… Свијет стоји. Зло никад, наводи се у саопштењу о овом филму.

Улоге тумаче:
Милан Марић, Небојша Дугалић, Радован Вујовић, Жарко Лаушевић, Ненад Јездић, Марко Баћовић, Милена Радуловић, Игор Ђорђевић, Марта Бјелица,  Љубомир Булајић, Нина Нешковић, Ненад Окановић, Ваја Дујовић, Петар Бенчина Никола Пејаковић, Ана Лечић, Ања Станић – Илић, Анђелика Симић и други.

Видео: SUPERSTAR TV

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    15h 24m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    16h 8m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    20h 13m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    20h 17m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    5h 44m
    0