Горан Шеховац реизабран за предсједника Скупштине Општинске борачке организације „Илиџански борац“

20.06.2023. 19:18
5
ИЗВОР: katera.news

На приједлог Мјесне борачке организације Кула предсједник Скупштине Општинске организације Илиџански борац остаје Горан Шеховац. Њега су данас на Изборној скупштини ове организације већински изабрали чланови Скупштине, а како Шеховац истиче, поносан је што су га поново изабрали.

Шеховац је најавио да ће и у наредном мандату наставити истим интезитетом борбу за све чланове Борачке организације. Осим тога, најавио је још активности у наредном периоду.

- Ове године ћемо отворити централни споменик, посвећен свим нашим саборцима из Касиндола, Вогошће, Илијаша, Хаџића, Блажуја, Илиџе, Војковића, Грлице, Крупца, из општине Источно Ново Сарајево и полицијских станица које су биле на овим територијама. Осим тога, планирамо за Дан борца да поставимо статуу др Миодрага Лазића на шеталишту у Источној Илиџи – навео је он.

Слика

Фото: katera.news

Према његовим ријечима, борба за повећање мјесечног борачког додатка се наставља, али и борба за повећање инвалиднина, сразмјерно расту просјечне потрошачке корпе.

- Радићемо за бољи интерес и бољи животни статус свих чланова Борачке организације широм Републике Српске – поручио је Шеховац.

Додаје да је сарадња ове борачке организације са Борачком организације Републике Српске добра, као и да ће бити још и боља када се заврше изборни процес у читавој Републици Српској.

- Важно је да изаберемо људе који хоће да раде и који ће се борити за интерес свих оних који припадају Борачкој организацији Републике Српске – закључио је он.

Слика

Фото: katera.news

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Borko 03.07.2023. 11:17
    Čovjek završio fakultet a nije završio srednje škole e to vam je kapacitet.
  • Generic placeholder image
    Dezerter 21.06.2023. 16:59
    Nećete da objavite komenta? Evo ga ponovo!

    ''Jaka ''trojka na klupi''..Jedan šatro borac, drugi pobjegao iz VRS '94, a treći nije ni učesnik odbrambeno-otadžbinskog rata! Poštovani borci, sad procjenite ko zatupa vaše interes :=)))''

    Ne morate objavljivati, ima za screenshot-a! :))
  • Generic placeholder image
    Сарајлија 21.06.2023. 16:02
    Контраборачка!
  • Generic placeholder image
    Majevica-mart,april '95 21.06.2023. 09:22
    Ovdje se ne pitaju borci ni republika,a ni predsjednici opstinskih borackih udruzenja! Ovdje se pitaju strnci,koji nedaju da visna borackog dodatka bude 5,00KM po mijesecu ucesca u ratu...A korist imaju samo oni koji su se uhljebili njih desetak u opstinskim borackim udruzenjima, nema ni registr boraca .ZAKLJUCAK: I sa Curguzom,i bez Curguza i sa Paradjinom i bez Paradjine borci dotakli dno!?A u ratu su bili glavna tema,danas od njih niko gori nema...
  • Generic placeholder image
    Soko 20.06.2023. 20:56
    Ma, skloni se više, nisi se ti sam borio. Prešao si sve granice, imaš li imalo morala...
Повезане вијести
Обиљежавање Дана одбране Илиџе 11. маја Обиљежавање Дана одбране Илиџе 11. маја
Сутра одавање почасти погинулим током првог напада на Илиџу Сутра одавање почасти погинулим током првог напада на Илиџу
Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 24m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    6h 37m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 8m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    6h 31m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 28m
    0