Goran Šehovac reizabran za predsjednika Skupštine Opštinske boračke organizacije „Ilidžanski borac“

20.06.2023. 19:18
5
IZVOR: katera.news

Na prijedlog Mjesne boračke organizacije Kula predsjednik Skupštine Opštinske organizacije Ilidžanski borac ostaje Goran Šehovac. Njega su danas na Izbornoj skupštini ove organizacije većinski izabrali članovi Skupštine, a kako Šehovac ističe, ponosan je što su ga ponovo izabrali.

Šehovac je najavio da će i u narednom mandatu nastaviti istim intezitetom borbu za sve članove Boračke organizacije. Osim toga, najavio je još aktivnosti u narednom periodu.

- Ove godine ćemo otvoriti centralni spomenik, posvećen svim našim saborcima iz Kasindola, Vogošće, Ilijaša, Hadžića, Blažuja, Ilidže, Vojkovića, Grlice, Krupca, iz opštine Istočno Novo Sarajevo i policijskih stanica koje su bile na ovim teritorijama. Osim toga, planiramo za Dan borca da postavimo statuu dr Miodraga Lazića na šetalištu u Istočnoj Ilidži – naveo je on.

Slika

Foto: katera.news

Prema njegovim riječima, borba za povećanje mjesečnog boračkog dodatka se nastavlja, ali i borba za povećanje invalidnina, srazmjerno rastu prosječne potrošačke korpe.

- Radićemo za bolji interes i bolji životni status svih članova Boračke organizacije širom Republike Srpske – poručio je Šehovac.

Dodaje da je saradnja ove boračke organizacije sa Boračkom organizacije Republike Srpske dobra, kao i da će biti još i bolja kada se završe izborni proces u čitavoj Republici Srpskoj.

- Važno je da izaberemo ljude koji hoće da rade i koji će se boriti za interes svih onih koji pripadaju Boračkoj organizaciji Republike Srpske – zaključio je on.

Slika

Foto: katera.news

Komentari 5
  • Generic placeholder image
    Borko 03.07.2023. 11:17
    Čovjek završio fakultet a nije završio srednje škole e to vam je kapacitet.
  • Generic placeholder image
    Dezerter 21.06.2023. 16:59
    Nećete da objavite komenta? Evo ga ponovo!

    ''Jaka ''trojka na klupi''..Jedan šatro borac, drugi pobjegao iz VRS '94, a treći nije ni učesnik odbrambeno-otadžbinskog rata! Poštovani borci, sad procjenite ko zatupa vaše interes :=)))''

    Ne morate objavljivati, ima za screenshot-a! :))
  • Generic placeholder image
    Sarajlija 21.06.2023. 16:02
    Kontraboračka!
  • Generic placeholder image
    Majevica-mart,april '95 21.06.2023. 09:22
    Ovdje se ne pitaju borci ni republika,a ni predsjednici opstinskih borackih udruzenja! Ovdje se pitaju strnci,koji nedaju da visna borackog dodatka bude 5,00KM po mijesecu ucesca u ratu...A korist imaju samo oni koji su se uhljebili njih desetak u opstinskim borackim udruzenjima, nema ni registr boraca .ZAKLJUCAK: I sa Curguzom,i bez Curguza i sa Paradjinom i bez Paradjine borci dotakli dno!?A u ratu su bili glavna tema,danas od njih niko gori nema...
  • Generic placeholder image
    Soko 20.06.2023. 20:56
    Ma, skloni se više, nisi se ti sam borio. Prešao si sve granice, imaš li imalo morala...
Povezane vijesti
Obilježavanje Dana odbrane Ilidže 11. maja Obilježavanje Dana odbrane Ilidže 11. maja
Sutra odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu Sutra odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu
Zastava 125. motorizovane brigade sa Košara krasiće spomen-kapelu na Veljinama Zastava 125. motorizovane brigade sa Košara krasiće spomen-kapelu na Veljinama
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 46m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    22h 55m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 30m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 43m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    13h 57m
    0