Град јутрос богатији за два дјечака

08.11.2019. 08:34
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођена су два дјечака. Љекарску интервенцију затражио је 41 пацијент.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Из КП "Водовод и канализација" А.Д. Источно Сарајево обавештавају кориснике да је отежано водоснабдијевање у насељима Горњи Которац, Крупац, дио Топлика, те у улицама Цара Лазара, Цара Душана  и вишим спратовима стамбених зграда у Карађорђевој.

Из овог предузећа моле потрошаче за стрпљење и разумијевање.

Град је јутрос уредно снабдијевен електричном енергијом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ вози се по сувим и мјестимично мокрим или влажним коловозима, а на дионицама у усјецима и поред камених косина могући су одрони земље и камења на коловоз.

Из АМС на свим путним правцима савјетују максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због изградње мале-хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници једном траком наизмјенично саобраћа се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново. 

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са сунчаним периодима и релативно топло за ово доба године са температуром до 19 степени Целзијусових.
У јутарњим и пријеподневним часовима умјерено до претежно облачно и углавном суво са маглом или ниском облачношћу у појединим ријечним долинама, котлинама и висоравнима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана промјенљиво облачно са сунчаним периодима, а крајем дана очекује се ново јаче наоблачење са запада и југозапада које ће се током вечери и ноћи проширити на већину предјела.

Дуваће слаб до умјерен јужни вјетар, током ноћи на суботу биће и јаких удара југа, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас киша у већини крајева Данас киша у већини крајева
Наш град јутрос богатији за три становника Наш град јутрос богатији за три становника
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 26m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 44m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 11m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 59m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 20m
    0