Град јутрос богатији за двије дјевојчице

13.01.2020. 08:37
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице.

Љекарску интрвенцију затражила су 23 пацијента.

Град је јутрос уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Територијална ватрогасна јединица у протекла 24 часа није имала интервенција.

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија по претежно влажним коловозима, а због ниске температуре из Ауто-мото савеза Републике Српске скрећу пажњу на формирање поледице на свим влажним локалитетима, посебно у вишим предјелима, преко превоја, мостова и на прилазима тунелима.
Из АМС упозоравају на мјестимично смањену видљивост због магле у котлинама и дуж ријечних токова, а на дионицама у усјецима и поред камених косина на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано уз малу облачност и дневну температуру од четири до девет степени Целзијусових.
Прије подне биће ведро и хладније уз слаб мраз и маглу или сумаглицу која се локално може и дуже задржати, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана претежно сунчано уз малу облачност.

У новогодишњој ноћи по јулијанском календару биће прохладно и претежно ведро, осим у нижим предјелима на сјеверу и истоку гдје се може формирати магла или ниска облачност, уз температуру од нула до минус три, на југу од седам до четири, а на планинама и висоравнима минус три до минус шест степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен источни и сјевероисточни вјетар, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од четири до девет, на југу до 13, а на планинама и мјестима са маглом од нула степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 32 центиметра, Соколац 10, Сребреница девет, Рудо пет и Вишеград и Чемерно четири центиметра.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас киша у већини крајева Данас киша у већини крајева
Наш град јутрос богатији за три становника Наш град јутрос богатији за три становника
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    17h 54m
    0
  • Крађа у Палама
    16h 12m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    12h 39m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    15h 27m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    8h 48m
    0