Град јутрос богатији за једног дјечака

19.08.2019. 08:21
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођен је један дјечак. На болничко лијечење примљено је 18 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала једну  интервенцију отварања стана у Спасовданској улици.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Саобраћај за сва возила на дионици магистралног пута Подроманија-Рогатица, на дијелу који пролази кроз Рогатицу, биће обустављен током послијеподнева и вечерас због прославе славе општине Рогатица, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.
Обустава ће трајати од 15.00 до 2.00 часа, а возила ће бити преусмјерена на алтернативне правце - улицама ђенерала Драже и Сердар Јанка. 

Из Општинске управе је саопштено да ће се због преображењских свечаности саобраћај у Рогатици одвијати са обуставама у дијелу Улице српске слоге и преусмјеравањем на заобилазне улице - из правца Подроманија-Устипрача кроз улице Јанка Јоловића, ђенерала Драже и Пере Косорића, а из правца Устипрача-Подроманија улицама Пере Косорића и Сердар Јанка. 

Саобраћај из правца Борика одвијаће се улицама Рогатичке бригаде, Омладинском и Сердар Јанка. 

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и топло.
Вјетар ће бити слаб, источног и сјевероисточног смјера, у Херцеговини југозападни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Највиша температура ваздуха биће од 29 до 35 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Нестабилно, понегдје и уз локалне непогоде Нестабилно, понегдје и уз локалне непогоде
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    18h 4m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    14h 36m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    17h 20m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    12h 58m
    0
  • Данас Марковдан
    21h 46m
    0