Grad jutros bogatiji za jednog dječaka

19.08.2019. 08:21
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u protekla 24 časa rođen je jedan dječak. Na bolničko liječenje primljeno je 18 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo je u protekla 24 časa imala jednu  intervenciju otvaranja stana u Spasovdanskoj ulici.

Grad je ovoga jutra uredno snabdijeven vodom i električnom energijom.

Saobraćaj za sva vozila na dionici magistralnog puta Podromanija-Rogatica, na dijelu koji prolazi kroz Rogaticu, biće obustavljen tokom poslijepodneva i večeras zbog proslave slave opštine Rogatica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Obustava će trajati od 15.00 do 2.00 časa, a vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce - ulicama đenerala Draže i Serdar Janka. 

Iz Opštinske uprave je saopšteno da će se zbog preobraženjskih svečanosti saobraćaj u Rogatici odvijati sa obustavama u dijelu Ulice srpske sloge i preusmjeravanjem na zaobilazne ulice - iz pravca Podromanija-Ustiprača kroz ulice Janka Jolovića, đenerala Draže i Pere Kosorića, a iz pravca Ustiprača-Podromanija ulicama Pere Kosorića i Serdar Janka. 

Saobraćaj iz pravca Borika odvijaće se ulicama Rogatičke brigade, Omladinskom i Serdar Janka. 

U toku su radovi na izgradnji MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na magistralnom putu M-18, na dionici Krupac-granica RS (Bogatići), na teritoriji opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju (semafore). Radovi su planirani do 31. 12. 2019. godine.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i toplo.
Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini jugozapadni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša temperatura vazduha biće od 29 do 35 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Komentari 0
Povezane vijesti
„Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji „Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji
Sutra ujutro sunčano i toplo, poslije podne kiša Sutra ujutro sunčano i toplo, poslije podne kiša
Danas nestabilno sa pljuskovima Danas nestabilno sa pljuskovima
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    11h 43m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    22h 1m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    22h 7m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    22h 5m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    10h 16m
    0