Градоначелник Источног Сарајева на пријему у сједишту УН у Њујорку

10.02.2020. 20:15
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.com

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић присуствоваће вечерас пријему у Њујорку поводом признања за допринос миру, сарадњи и дијалогу, који ће бити организован у сједишту Уједињених нација у Њујорку.

Пријем за добитнике признања, који су дали допринос миру, сарадњи и дијалогу у свијету, биће одржан у 21.30 часова по средњоевропском  времену.

Градоначелницима Источног Сарајева Ненаду Вуковићу и Сарајева Абдулаху Скаки уручена су у октобру прошле године у Сарајеву специјална признања Уједињених нација за допринос сарадњи и миру.

Подсекретар УН и специјални савјетник генералног секретара УН-а Адам Диенг рекао је тада, уручујући признања, да је ријеч о признању за допринос сарадњи, миру и дијалогу кроз успјешну организацију Европског олимпијског фестивала за младе (ЕYОF).

 

Коментари 0
Повезане вијести
Градоначелник Њујорка прогласио 26. фебруар Даном српског насљеђа, одржана свечана церемонија подизања застава Градоначелник Њујорка прогласио 26. фебруар Даном српског насљеђа, одржана свечана церемон...
Затворено сједиште УН у Европи због „безбједносног питања“ Затворено сједиште УН у Европи због „безбједносног питања“
Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    22m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    7h 57m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    10h 11m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    10h 59m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    2h 29m
    0