Градоначелник Источног Сарајева угостио ученике генерације

01.06.2021. 14:07
0
ИЗВОР: Катера

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић уприличио је данас у свом кабинету пријем за ученике генерације четири средње школе са подручја града.

Градоначелник је након пријема новинарима рекао да је било задовољство разговарати са овим младим људима који су током свог средњошколског образовања били најбољи.

Он је изразио наду да ће по завршетку академских студија остати у Источном Сарајеву и дати допринос развоју града.

Ученик генерације СШЦ "Источна Илиџа" Срђан Лучић, који је завршио гимназију и средњу музичку школу каже да му награде и признања много значе, те да ће му ове награде бити велика мотивација у даљем академском образовању.

Ученик генерације СШЦ "Василије Острошки" са Сокоца Анамарија Каностревац рекла је да је поносна на своје постигнуће, те да даље образовање планира да настави на Медицинском факултету у Фочи.

Ученици генерације су од градоначелника добили новчане награде и пригодне поклоне.

Коментари 0
Повезане вијести
Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа" Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа"
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 5m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 38m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 12m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 10m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 18m
    0