Градске топлане Пале: Проблеми на гријању техничке природе

03.03.2022. 13:20
4
ИЗВОР: СРНА

Комунално предузеће "Градске топлане" Пале има озбиљан проблем техничке природе због чега испорука топлотне енергије у протеклих неколико дана повремено није била на задовољавајућем нивоу и гријање је било нешто нижег квалитета, те управа разматра могућност умањена рачуна за те дане.

- Предузеће улаже максималне напоре да би био ријешен овај објективан проблем, међутим, такве је природе да у току сезоне гријања не може бити потпуно саниран - саопштено је из предузећа.

У саопштењу се истиче да предузеће предузима све неопходне мјере да текућу сезону гријања реализује до краја и обезбиједи корисницима што квалитетнију испоруку топлотне енергије.

Из предузећа "Градске топлане" Пале напомињу да град за вријеме критичних дана није био у потпухости без гријања, те захваљују грађанима за стрпљење и разумијевање.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Pale 04.03.2022. 17:08
    Kojih nekoliko proteklih dana - grijanje ne funkcionise kako treba čitav februar, u toku dana radijatori su potpuno bili hladni. U večernjim satima ,samo kratko vrijeme, mlaki...sramota! Bitno je da su na Palelive blokirali komentare!!!
  • Generic placeholder image
    Dodo 04.03.2022. 09:30
    Znači iduće zime stanovi još hladniji, ali mi i dalje da plaćamo redovno? A to što 6 mjeseci truju naša pluća da ne spominjem...
  • Generic placeholder image
    Simo 03.03.2022. 22:07
    Ložite mokru piljevinu koja kisne godinu dana morate da ubacite deset kašika bagerom da bi imali bar malo toplote,vaši gubici od ubacivanja sjecke na traku pa do izlazne toplote i gubitaka kroz trule gradske cijevi do samih korisnika su 70% isplativost vas kao preduzeća je samo veliki gubitak opštinskog buđeta.
  • Generic placeholder image
    Dovla 03.03.2022. 20:21
    Ne lazite zivota vam vaseg .koji tehnicki probleb cista laz toplane nemaju sta da loze nema pojela maca spremili se za zimu 30 dana a zima evo 90 dana bruka i sramota prevareni gradjani koji se griju na toplanu ugasite to neka se narod grije kako zna i umije......



Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    10h 4m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    9h 46m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    10h 40m
    3
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    7h 35m
    0
  • Три жене заражене ХИВ-ом током козметичког третмана
    11h 17m
    1