Gradske toplane Pale: Problemi na grijanju tehničke prirode

03.03.2022. 13:20
4
IZVOR: SRNA

Komunalno preduzeće "Gradske toplane" Pale ima ozbiljan problem tehničke prirode zbog čega isporuka toplotne energije u proteklih nekoliko dana povremeno nije bila na zadovoljavajućem nivou i grijanje je bilo nešto nižeg kvaliteta, te uprava razmatra mogućnost umanjena računa za te dane.

- Preduzeće ulaže maksimalne napore da bi bio riješen ovaj objektivan problem, međutim, takve je prirode da u toku sezone grijanja ne može biti potpuno saniran - saopšteno je iz preduzeća.

U saopštenju se ističe da preduzeće preduzima sve neophodne mjere da tekuću sezonu grijanja realizuje do kraja i obezbijedi korisnicima što kvalitetniju isporuku toplotne energije.

Iz preduzeća "Gradske toplane" Pale napominju da grad za vrijeme kritičnih dana nije bio u potpuhosti bez grijanja, te zahvaljuju građanima za strpljenje i razumijevanje.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Pale 04.03.2022. 17:08
    Kojih nekoliko proteklih dana - grijanje ne funkcionise kako treba čitav februar, u toku dana radijatori su potpuno bili hladni. U večernjim satima ,samo kratko vrijeme, mlaki...sramota! Bitno je da su na Palelive blokirali komentare!!!
  • Generic placeholder image
    Dodo 04.03.2022. 09:30
    Znači iduće zime stanovi još hladniji, ali mi i dalje da plaćamo redovno? A to što 6 mjeseci truju naša pluća da ne spominjem...
  • Generic placeholder image
    Simo 03.03.2022. 22:07
    Ložite mokru piljevinu koja kisne godinu dana morate da ubacite deset kašika bagerom da bi imali bar malo toplote,vaši gubici od ubacivanja sjecke na traku pa do izlazne toplote i gubitaka kroz trule gradske cijevi do samih korisnika su 70% isplativost vas kao preduzeća je samo veliki gubitak opštinskog buđeta.
  • Generic placeholder image
    Dovla 03.03.2022. 20:21
    Ne lazite zivota vam vaseg .koji tehnicki probleb cista laz toplane nemaju sta da loze nema pojela maca spremili se za zimu 30 dana a zima evo 90 dana bruka i sramota prevareni gradjani koji se griju na toplanu ugasite to neka se narod grije kako zna i umije......



Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    5h 48m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    22h 43m
    4
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    5h 55m
    2
  • Kod Trnova uhapšeno lice zbog krivolova
    6h 4m
    0
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    2h 37m
    0