Гранични полицајаци из БиХ спријечили колегу да се убије

15.04.2021. 21:38
0
ИЗВОР: Srpskainfo

Припадници граничне полиције на прелазу Рача спријечили су вечерас колегу да се убије.

Савјетник директора Граничне полиције БиХ Свевлад Хофман рекао је за ИнфоБијељина да је један припадник, који је био у стању растројства, покушао самоубиство.

– У рејону међународног граничног појаса на прелазу Рача припадници Граничне полиције БиХ спријечили су самоубиство ратстројеног полицијског службеника наше полиције. Несрећни полицајац је покушао скочити са жељезничког моста у ријеку Саву. Уз асистенцију пловила из Србије, и пловила Граничне полиције БиХ, полицајац је извучен на обалу ријеке гдје му је указана прва помоћ и исти је транспортован у мјеродавну установу у Бијељини -рекао је за InfoBijeljina савјетник директора Граничне полиције БиХ Свевлад Хофман.

У Полицијској управи Бијељина су рекли да је вечерас у 19.05 пријављено од стране Граничне полиције, да се њихов полицијски службеник Б. Ј. послије смјене на Граничном прелазу Рача попео на стари мост на ријеци Сави и прешао на другу страну ограде са намјером да скочи, одбијајући било какав контакт.

– На лице мјеста упућени су полицијски службеници ПУ Бијељина. Прије доласка полиције он је скочио са моста, а екипе су га успјеле извући – рекли су у полицији. 

Коментари 0
Повезане вијести
На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи
Ухапшене двије особе због кријумчарења миграната Ухапшене двије особе због кријумчарења миграната
У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    11h 14m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    11h 58m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    16h 3m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    16h 7m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    1h 34m
    0