Granični policajaci iz BiH spriječili kolegu da se ubije

15.04.2021. 21:38
0
IZVOR: Srpskainfo

Pripadnici granične policije na prelazu Rača spriječili su večeras kolegu da se ubije.

Savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman rekao je za InfoBijeljina da je jedan pripadnik, koji je bio u stanju rastrojstva, pokušao samoubistvo.

– U rejonu međunarodnog graničnog pojasa na prelazu Rača pripadnici Granične policije BiH spriječili su samoubistvo ratstrojenog policijskog službenika naše policije. Nesrećni policajac je pokušao skočiti sa željezničkog mosta u rijeku Savu. Uz asistenciju plovila iz Srbije, i plovila Granične policije BiH, policajac je izvučen na obalu rijeke gdje mu je ukazana prva pomoć i isti je transportovan u mjerodavnu ustanovu u Bijeljini -rekao je za InfoBijeljina savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman.

U Policijskoj upravi Bijeljina su rekli da je večeras u 19.05 prijavljeno od strane Granične policije, da se njihov policijski službenik B. J. poslije smjene na Graničnom prelazu Rača popeo na stari most na rijeci Savi i prešao na drugu stranu ograde sa namjerom da skoči, odbijajući bilo kakav kontakt.

– Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PU Bijeljina. Prije dolaska policije on je skočio sa mosta, a ekipe su ga uspjele izvući – rekli su u policiji. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Na sarajevskom aerodromu uhapšen Turčin zbog krijumčarenja ljudi Na sarajevskom aerodromu uhapšen Turčin zbog krijumčarenja ljudi
Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata
U odbačenoj torbi na području Trebinja pronađeno više od 10 kilograma marihuane U odbačenoj torbi na području Trebinja pronađeno više od 10 kilograma marihuane
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    6h 20m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    19h 30m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    20h 2m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    18h 21m
    0
  • Mladić izboden nožem u parku!
    22h 24m
    0