„Гробари“ прикупили 1.200 КМ за лијечење Немање Старовића

23.08.2019. 11:24
0
ИЗВОР: Срна

У хуманитарној акцији навијачке групе "Гробари Фоча" прикупљено је 1.200 КМ за лијечење непокретног Немање Старовића /26/.

Акција је одржана синоћ у фочанском локалу "Монте Кристо", гдје су навијачи организовали заједничко гледање утакмице између београдског Фудбалског клуба /ФК/ "Партизан" и норвешког ФК "Молде". 

Новац је данас уплаћен на жиро рачун Немањине мајке Бранкице Томовић, а акција се наставља, па је кутија за прикупљање новца и даље у локалу "Монте Кристо". 

Навијачи београдског "Партизана" захвалили су особљу овог локала на подршци и позвали све који су у прилици да помогну Немањи уплатом на жиро рачун његове мајке у Уникредит банци: 45321668002. 

Фочак Немања Старовић је потпуно непокретан /тетраплегија/ од маја прошле године, када се, боравећи на Црногорском приморју у Тивту, повриједио приликом скока у воду. 

Шанса за његово изљечење је операција вратног дијела кичме на Војномедицинској академији у Београду, а за коју породица није у могућности да издвоји новац.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    19h 40m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    19h 11m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    15h 27m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    19h 34m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    11h 22m
    2