„Grobari“ prikupili 1.200 KM za liječenje Nemanje Starovića

23.08.2019. 11:24
0
IZVOR: Srna

U humanitarnoj akciji navijačke grupe "Grobari Foča" prikupljeno je 1.200 KM za liječenje nepokretnog Nemanje Starovića /26/.

Akcija je održana sinoć u fočanskom lokalu "Monte Kristo", gdje su navijači organizovali zajedničko gledanje utakmice između beogradskog Fudbalskog kluba /FK/ "Partizan" i norveškog FK "Molde". 

Novac je danas uplaćen na žiro račun Nemanjine majke Brankice Tomović, a akcija se nastavlja, pa je kutija za prikupljanje novca i dalje u lokalu "Monte Kristo". 

Navijači beogradskog "Partizana" zahvalili su osoblju ovog lokala na podršci i pozvali sve koji su u prilici da pomognu Nemanji uplatom na žiro račun njegove majke u Unikredit banci: 45321668002. 

Fočak Nemanja Starović je potpuno nepokretan /tetraplegija/ od maja prošle godine, kada se, boraveći na Crnogorskom primorju u Tivtu, povrijedio prilikom skoka u vodu. 

Šansa za njegovo izlječenje je operacija vratnog dijela kičme na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a za koju porodica nije u mogućnosti da izdvoji novac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Građani traže pomoć zbog zmija Građani traže pomoć zbog zmija
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    18h 47m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    4h 20m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    18h 57m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    4h 26m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    4h 24m
    0