Група ученика претукла вршњака у Тузли: Пријетили му да ће га исјећи

13.02.2024. 17:08
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Нови случај вршњачког насиља догодио се јуче у Средњој машинској школи у Тузли.

Како сазнаје портал ТузлаЛ!ВЕ.ба у току дневне смјене, око 13 сати, група од три - четири малољетна ученика напала је браћу близанце из истог разреда и том приликом покушали су их угурати у школски WЦ.

Како незваничноисазнаје поменути портал, један од нападнутих ученика је успио да се извуче и побјегне, док су другог претукли.

Према ријечима неименованог извора, несретног младића су тукли шакама и ногама, називали су га погрдним именима, псовали, бацали су га о зид, те је у једном тренутку изгубио свијест. Послије су му пријетили да ће га избости уколико полицији или било коме другом каже за догађај.

Повреде у предјелу главе и по тијелу неименованог малољетног ученика констатовао је дежурни љекар Дома здравља Тузла, гдје су младића, који ће за мјесец дана бити пунољетан, ради указивања помоћи довели уплашени родитељи. Након прегледа жртва насилника из четвртог разреда школе упућена је на Клинику за психијатрију.

Овим поводом директора Средње машинске школе у Тузли, Нихаду Шећербеговић, потврдила је да је упозната са случајем вршњачког насиља.

- О свему сам упозната, као и наш педагог и разредни старјешина. Случај је пријављен МУП-у и болници Градина. Подузимамо све што предвиђено у оваквим случајевима, али не бих о овоме говорила телефоном - рекла је Шећербеговић.

Жељели смо добити информације о томе да ли је у овој школи раније било примјера вршњачког насеља и шта конкретно намјеравају предузети у овом посљедњем случају, али…

- Заиста, не желим даље причати телефоном - закључила је директорица школе.

Портпаролка МУП-а ТК, Аднана Спречић, такође је потврдила да је пријављен случај напада на ученика у Средњој машинској школи у Тузли.

- У овом тренутку Управа полиције МУП-а ТК може потврдити само да је од стране дежурног љекара Дома здравља Тузла пријављен случај наношења тјелесних повреда малољетном ученику. Полицијски службеници подузимају мјере и радње из своје надлежности како би утврдили околности под којима су ученику споменуте школе нанесене повреде - изјавила је портпаролка Спречић.

Портал ТузлаЛ!ВЕ.ба незванично сазнаје да су родитељи претученог младића веома уплашени да би нападачи могли остварити пријетњу и поново, овога пута још теже, повриједити њихове синове.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Valter 13.02.2024. 17:14
    Džihad mentalitet.
Повезане вијести
Хаос у школи: Бачен сузавац, више од 30 ђака у болници! Хаос у школи: Бачен сузавац, више од 30 ђака у болници!
Ученица донијела сјекиру у школу Ученица донијела сјекиру у школу
Пожар у основној школи код Новог Града Пожар у основној школи код Новог Града
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    17h 35m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    18h 46m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    20h 12m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    20h 17m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    19h 45m
    0