Гугл мапе од сада приказују локације радара и у БиХ

31.05.2019. 19:36
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Гугл Мапе је почео да добија одређене могућности које су раније биле доступне ексклузивно за њихову навигацијску апликацију – Waze.

Гугл је потврдио да пушта могућност за Гугл Мапе кориснике да виде ограничења брзине, полицијске радаре и мобилне полицијске радаре у више од 40 држава широм свијета која је од раније била доступна само на ограниченом броју тржишта.

Ова могућност је додата на Андроид и ИОС верзијама Гугл Мапе апликације. Возачи који користе ову апликацију на Андроиду моћи ће и сами пријавити локације радара за мјерење брзине које можда Гугл до тада није забиљежио, док ће власници ајфона моћи само виђети тренутно познате локације камера.

Гугл је потврдио пуну листу подржаних држава које од сада могу виђети радаре а то укључује: Аутралија, Бразил, У.С., Kанада, У.K., Индија, Мексико, Русија, Јапан, Андора, Босна и Херцеговина, Бугарска, Хрватска, Чешка, Естониа, Финска, Грчка, Мађарска, Исланд, Израел, Италија, Јордан, Kувајт, Латвиа, Литванија, Малта, Мароко, Намибиа, Холаднија, Норвешка, Оман, Пољска, Португал, Kатар, Румунија, Саудијска Арабија, Србија, Словачка, Јужна Африка, Шпанија, Шведска, Тунис и Зимбабве.

У случају да немате приказане локације радара, приликом навигације, ажурирајте Гугл мапе апликацију на свом телефону.

Коментари 0
Повезане вијести
Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO) Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
Превозници у сталној битки за возаче Превозници у сталној битки за возаче
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    12h 41m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    9h 13m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    11h 57m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    7h 35m
    0
  • Данас Марковдан
    16h 23m
    0