Хаос на улицама Малмеа пред финале Евровизије: Грађани бјесне на улицама, полиција на сваком кораку

11.05.2024. 20:33
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Овогодишњу Евровизију прати низ скандала, а тензије пред вечерашње финале у Малмеу све су веће, јер су се у граду окупили незадовољни демонстранти.

Наиме, пропалестински протести на улицама су у јеку, а окупљени и биjесни грађани имају један захтjев - дисквалификација Израела.

Иначе, јавност се масовно побунила због учешћа Израела на Евровизији 2024 због чега су и мjере безбjедности знатно појачане.

Данас је и званично саопштена одлука коју је донИо ЕБУ, да је представник Холандије диквалификован, пише Телеграф.

Подсјетимо, шведска полиција истраживала је жалбу женског члана продукцијске екипе послије инцидента након његовог наступа у полуфиналу, у четвртак увече.

Холанђанин је са свог профила на Инстаграму, са сторија обрисао све фотографије и видео снимке везане за Евровизију 2024.

Коментари 0
Повезане вијести
Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене
Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци
Велики протестни скуп Срба на КиМ: "Нећете нас протерати с наших огњишта" Велики протестни скуп Срба на КиМ: "Нећете нас протерати с наших огњишта"
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 20m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 19m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 55m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 16m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 59m
    9