Хапшење у Сарајеву, пронађена лабораторија за узгој и производњу дроге

20.12.2022. 10:15
0
ИЗВОР: srna.rs

У Сарајеву је полиција ухапсила двадесетдвогодишњака чији су иницијали Т.Б, у чијој је кући пронађена лабораторија за производњу дроге, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Полиција је јуче извршила претрес куће, окућнице и пратећих просторија које користи Т.Б. и том приликом пронашла и одузела комплетну лабораторију за узгој и производњу дроге "ин дор", која се састоји од четири стабљике канабиса, један гров бокс за узгој опојне дроге марихуане.

Пронађени су и овлаживач и исушивач ваздуха, филтер ваздуха са флексибилним цријевом и филтером са вентилатором, једно расвјетно-грејно тијело, два термостата, два вентилатора, два тајмера и једна врећа са садржајем угљен-диоксида, 26 таблета екстазија, одређена количина марихуане, једна кесица са са материјом која асоцира на дрогу МДМА и дигитална вага.

Претрес је извршен на основу наредбе Општинског суда у Сарајеву, а под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево.

Ухапшени Т.Б. предат је у просторије за задржавање ухапшених особа МУП-а Кантона Сарајево и полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над њим.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је страдао митрополит Петар Зимоњић Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    20h 36m
    7
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    20h 41m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    21h 33m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    21h 47m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    14h 44m
    4