Ходочасници из Трнова кренули на 18. поклоничко путовање у манастир Острог

06.08.2023. 10:59
0
ИЗВОР: katera.news

Двадесет планинара ходочасника, кренуло је данас испред Цркве Светог великомученика Георгија у Трнову на 18. поклоничко путовање у манастир Острог.

Планинари из Трнова на путу до манастира Острог прећи ће више од двије стотине километара, а маршрута кретања је "Пут Ненада Јокића", Трново-Трескавица-Лелија-Зеленгора-Чемерно-Лебршник-Голија-Никшић-Острог.

- Ове године ходочасницима се придружило и пет дјевојака, док је најмлађи члан Ђорђе Шиповац који има 12 година - навели су из ПСД „Трескавица“.

Из ПСД „Трескавица“, који су и организатори овог поклоничко путовања, пожељели су својим члановима сретан и благословен пут.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    7h 25m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    7h 7m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    21h 42m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    8h 1m
    1
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    4h 56m
    0