Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама

19.04.2024. 13:49
0
ИЗВОР: katera.news

Хуманитарна организација Срби за Србе“ у сарадњи са Православним хуманитарним удружењем „Свети Сава“ из Пала организује премијеру филма „Љубав Твоја и непослушност моја“која ће се одржати у понедјељак у 20.00 часова у Културном центру Пале.

„Љубав Твоја и непослушност моја“ је екранизована истинита животна прича младог Подгоричанина који је хук и пјесме са трибина замијенио литургијом и химнографијом цркве која славослови Бога живог и истинитог, а припадност навијачкој групи - припадношћу народу божијем.

Филм чија снажна порука о покајању и повратку Дому Очевом, као и позивом на слогу међу закрвљеном браћом, размекшава и најхладнија срца.

Филм је снимљен по благослову Његовог високопреосвештенства митрополита црногорско-приморског господина Јоаникија.

Од прикупљеног новца Хуманитарна организација “Срби за Србе” помоћи ће вишечлане српске породице, а Хуманитарна организација “Млади за Космет” помоћи ће наше манастире на Косову и Метохији.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    17h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 18m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    11h 3m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    8h 2m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    8h 8m
    0