Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama

19.04.2024. 13:49
0
IZVOR: katera.news

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe“ u saradnji sa Pravoslavnim humanitarnim udruženjem „Sveti Sava“ iz Pala organizuje premijeru filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“koja će se održati u ponedjeljak u 20.00 časova u Kulturnom centru Pale.

„Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ je ekranizovana istinita životna priča mladog Podgoričanina koji je huk i pjesme sa tribina zamijenio liturgijom i himnografijom crkve koja slavoslovi Boga živog i istinitog, a pripadnost navijačkoj grupi - pripadnošću narodu božijem.

Film čija snažna poruka o pokajanju i povratku Domu Očevom, kao i pozivom na slogu među zakrvljenom braćom, razmekšava i najhladnija srca.

Film je snimljen po blagoslovu Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog gospodina Joanikija.

Od prikupljenog novca Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pomoći će višečlane srpske porodice, a Humanitarna organizacija “Mladi za Kosmet” pomoći će naše manastire na Kosovu i Metohiji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    11h 25m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    10h 9m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    1h 53m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    4h 54m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    22h 36m
    0