Хуманитарно рекламирање у Источном Новом Сарајеву за Милоша Божовића

08.02.2023. 19:15
0
ИЗВОР: katera.news

Општинска управа Источно Ново Сарајево одлучила је да уступи ЛЕД билборд за потребе рекламирања привредних субјекта са територије Републике Српске у циљу сакупљању новчаних средстава за лијечење нашег суграђанина Милоша Божовића.

- Рекламе се плаћају уплатом на жиро рачун отворен за прикупљање средстава за лијечење Милоша Божовића, а кабинет начелника омогућиће (онима који немају припремљену рекламу) бесплатан дизајн слике-рекламе за билборд у формату 1920×1080, .jpg или .png формат – навели су из ове општине.

Позив је отворен до 28. фебруара, а податке, као и сва додатна питања, потребно је слати на адресу електронске поште aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Из општине Источно Сарајеви обавјештавају све заинтересоване да је потребно доставити доказ о уплати чији износ је произвољан – у складу с могућностима и дизајнирану припрему (или кратак опис производа или услуге која се рекламира, те фотографије и лого у .pdf или .png формату).

ЛЕД билборд налази се на спортској дворани на Тргу Републике Србије, фреквентној и атрактивној локацији у општини Источно Ново Сарајево, а уз материјале за рекламу неопходно је доставити и доказ о уплати реализованој након расписивања овог позива.

ИНСТРУКЦИЈА ЗА УПЛАТУ:

Прималац: Александар Божовић (Милошев отац)

Број рачуна: 5620128150302396 НЛБ банка

Сврха уплате: Уплата за лијечење Милоша Божовића

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 51m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    21h 5m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    18h 55m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    11h 20m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    16h 53m
    0