Хуманитарно рекламирање у Источном Новом Сарајеву за Милоша Божовића

08.02.2023. 19:15
0
ИЗВОР: katera.news

Општинска управа Источно Ново Сарајево одлучила је да уступи ЛЕД билборд за потребе рекламирања привредних субјекта са територије Републике Српске у циљу сакупљању новчаних средстава за лијечење нашег суграђанина Милоша Божовића.

- Рекламе се плаћају уплатом на жиро рачун отворен за прикупљање средстава за лијечење Милоша Божовића, а кабинет начелника омогућиће (онима који немају припремљену рекламу) бесплатан дизајн слике-рекламе за билборд у формату 1920×1080, .jpg или .png формат – навели су из ове општине.

Позив је отворен до 28. фебруара, а податке, као и сва додатна питања, потребно је слати на адресу електронске поште aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Из општине Источно Сарајеви обавјештавају све заинтересоване да је потребно доставити доказ о уплати чији износ је произвољан – у складу с могућностима и дизајнирану припрему (или кратак опис производа или услуге која се рекламира, те фотографије и лого у .pdf или .png формату).

ЛЕД билборд налази се на спортској дворани на Тргу Републике Србије, фреквентној и атрактивној локацији у општини Источно Ново Сарајево, а уз материјале за рекламу неопходно је доставити и доказ о уплати реализованој након расписивања овог позива.

ИНСТРУКЦИЈА ЗА УПЛАТУ:

Прималац: Александар Божовић (Милошев отац)

Број рачуна: 5620128150302396 НЛБ банка

Сврха уплате: Уплата за лијечење Милоша Божовића

Коментари 0
Повезане вијести
Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици
Удес у Дечанској улици (ФОТО) Удес у Дечанској улици (ФОТО)
Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  11h 59m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  13h 48m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  18h 30m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  16h 24m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  8h 20m
  0