Humanitarno reklamiranje u Istočnom Novom Sarajevu za Miloša Božovića

08.02.2023. 19:15
0
IZVOR: katera.news

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo odlučila je da ustupi LED bilbord za potrebe reklamiranja privrednih subjekta sa teritorije Republike Srpske u cilju sakupljanju novčanih sredstava za liječenje našeg sugrađanina Miloša Božovića.

- Reklame se plaćaju uplatom na žiro račun otvoren za prikupljanje sredstava za liječenje Miloša Božovića, a kabinet načelnika omogućiće (onima koji nemaju pripremljenu reklamu) besplatan dizajn slike-reklame za bilbord u formatu 1920×1080, .jpg ili .png format – naveli su iz ove opštine.

Poziv je otvoren do 28. februara, a podatke, kao i sva dodatna pitanja, potrebno je slati na adresu elektronske pošte aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Iz opštine Istočno Sarajevi obavještavaju sve zainteresovane da je potrebno dostaviti dokaz o uplati čiji iznos je proizvoljan – u skladu s mogućnostima i dizajniranu pripremu (ili kratak opis proizvoda ili usluge koja se reklamira, te fotografije i logo u .pdf ili .png formatu).

LED bilbord nalazi se na sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije, frekventnoj i atraktivnoj lokaciji u opštini Istočno Novo Sarajevo, a uz materijale za reklamu neophodno je dostaviti i dokaz o uplati realizovanoj nakon raspisivanja ovog poziva.

INSTRUKCIJA ZA UPLATU:

Primalac: Aleksandar Božović (Milošev otac)

Broj računa: 5620128150302396 NLB banka

Svrha uplate: Uplata za liječenje Miloša Božovića

Komentari 0
Povezane vijesti
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
 • Građani traže pomoć zbog zmija
  18h 8m
  1
 • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
  21h 56m
  4
 • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
  4h 1m
  0
 • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
  7h 25m
  0
 • NBA igraču doživotna suspenzija
  20h 18m
  0