Humanitarno reklamiranje u Istočnom Novom Sarajevu za Miloša Božovića

08.02.2023. 19:15
0
IZVOR: katera.news

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo odlučila je da ustupi LED bilbord za potrebe reklamiranja privrednih subjekta sa teritorije Republike Srpske u cilju sakupljanju novčanih sredstava za liječenje našeg sugrađanina Miloša Božovića.

- Reklame se plaćaju uplatom na žiro račun otvoren za prikupljanje sredstava za liječenje Miloša Božovića, a kabinet načelnika omogućiće (onima koji nemaju pripremljenu reklamu) besplatan dizajn slike-reklame za bilbord u formatu 1920×1080, .jpg ili .png format – naveli su iz ove opštine.

Poziv je otvoren do 28. februara, a podatke, kao i sva dodatna pitanja, potrebno je slati na adresu elektronske pošte aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Iz opštine Istočno Sarajevi obavještavaju sve zainteresovane da je potrebno dostaviti dokaz o uplati čiji iznos je proizvoljan – u skladu s mogućnostima i dizajniranu pripremu (ili kratak opis proizvoda ili usluge koja se reklamira, te fotografije i logo u .pdf ili .png formatu).

LED bilbord nalazi se na sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije, frekventnoj i atraktivnoj lokaciji u opštini Istočno Novo Sarajevo, a uz materijale za reklamu neophodno je dostaviti i dokaz o uplati realizovanoj nakon raspisivanja ovog poziva.

INSTRUKCIJA ZA UPLATU:

Primalac: Aleksandar Božović (Milošev otac)

Broj računa: 5620128150302396 NLB banka

Svrha uplate: Uplata za liječenje Miloša Božovića

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    16h 45m
    0
  • Krađa u Palama
    15h 3m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    11h 30m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    14h 18m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    7h 39m
    0