И сутра нестабилно са кишом и пљусковима

24.05.2024. 17:01
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ и сутра ће преовладавати промјенљиво и нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, уз дневну температуру ваздуха до 29 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно сунчано уз постепено наоблачење, а од средине дана промјенљиво облачно са пљусковима на западу и југоистоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У послијеподневним и вечерњим часовима нестабилно вријеме са кишом и пљусковима шириће се ка сјеверу, понегдје су могуће и локалне непогоде уз појаву града, а у Херцеговини суво и сунчано уз мјестимичне краткотрајне пљускове.

Јутарња температура ваздуха биће од девет до 15, у вишим крајевима од шест, а дневна од 23 до 29, у вишим крајевима од 18 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, у Херцеговини и на југозападу јужни и југозападни, а у остатку земље источни и сјевероисточни, саопштено је из Федералног хидрометеорлошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Хан Пијесак 15, Соколац 16, Чемерно 17, Кнежево 18, Калиновик, Гацко, Дрвар и Тузла 20, Мркоњић Град, Рибник, Сребреница, Шипово и Ливно 22, Билећа 23, Бијељина, Рудо, Градачац, Неум, Сански Мост и Широки Бријег 24, Бањалука, Приједор, Добој, Зворник, Требиње, Нови Град и Србац, 25, Фоча, Бихаћ и Зеница 26, те Мостар 28 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сунчано и топло Сунчано и топло
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 17m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 16m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 52m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 13m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 56m
    9