Ица Лавица поново отпутовала у Турску

21.01.2022. 14:58
1
ИЗВОР: Катера
Наша суграђанка Ивана Бјелогрлић, позната и као Ица Лавица, дијете које се бори за своје здравље протеклих година, поново је усљед погоршаног здравственог стања отпутовала у Турску.
 
Према информацијама из "Фејсбук" групе за помоћ и подршку у лијечењу Ице Лавице, дјевојчица је примљена у Болницу "Србија" у Источном Сарајеву због повишене тјелесне температуре и увећаног CRP-a.
 
- Ивана је добила високу температуру, те на налазима који су рађени код нас, CRP је скочио на 300. Наши доктори су јој дали антибиотике интравенозно и CRP је почео да опада. Урађен је СТ који ништа добро није показивао, а сумњало се на пуцање слезене и унутрашње крварење, и на основу тога је Ивана из Болнице "Србија" пребачена у УКЦ Бањалука. Доктори који су погледали тај снимак рекли су да је немогуће да је слезена пукла, те да су то вјероватно метастазе - наводи се  у објави у овој "Фејсбук" групи.
 
Додају да су у читав процес дешавања око дјевојчициног стања укључени били и љекари из Турске, који су је лијечили у ранијем периоду, који су и одлучили да Ивана поново допутује на турску клинику.
 
- Након хоспитализације, јуче је урађено снимање организма чије очитање ће највјероватније бити сутра, након чега ће се знати шта се то дешава у Лавицином организму - наводи се у објави.
 
Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Www 22.01.2022. 09:16
    Bože dragi joj pomozi!!!
Повезане вијести
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић
У суботу помен нашој Ици Лавици У суботу помен нашој Ици Лавици
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    10h 19m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 27m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 40m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    4h 10m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 28m
    0