Ица Лавица поново отпутовала у Турску

21.01.2022. 14:58
1
ИЗВОР: Катера
Наша суграђанка Ивана Бјелогрлић, позната и као Ица Лавица, дијете које се бори за своје здравље протеклих година, поново је усљед погоршаног здравственог стања отпутовала у Турску.
 
Према информацијама из "Фејсбук" групе за помоћ и подршку у лијечењу Ице Лавице, дјевојчица је примљена у Болницу "Србија" у Источном Сарајеву због повишене тјелесне температуре и увећаног CRP-a.
 
- Ивана је добила високу температуру, те на налазима који су рађени код нас, CRP је скочио на 300. Наши доктори су јој дали антибиотике интравенозно и CRP је почео да опада. Урађен је СТ који ништа добро није показивао, а сумњало се на пуцање слезене и унутрашње крварење, и на основу тога је Ивана из Болнице "Србија" пребачена у УКЦ Бањалука. Доктори који су погледали тај снимак рекли су да је немогуће да је слезена пукла, те да су то вјероватно метастазе - наводи се  у објави у овој "Фејсбук" групи.
 
Додају да су у читав процес дешавања око дјевојчициног стања укључени били и љекари из Турске, који су је лијечили у ранијем периоду, који су и одлучили да Ивана поново допутује на турску клинику.
 
- Након хоспитализације, јуче је урађено снимање организма чије очитање ће највјероватније бити сутра, након чега ће се знати шта се то дешава у Лавицином организму - наводи се у објави.
 
Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Www 22.01.2022. 09:16
  Bože dragi joj pomozi!!!
Повезане вијести
Малена Ица Лавица испраћена на вјечни починак Малена Ица Лавица испраћена на вјечни починак
Данас сахрана шестогодишње Ице Лавице Данас сахрана шестогодишње Ице Лавице
Сутра Дан жалости у Источном Новом Сарајеву Сутра Дан жалости у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Привремене обустава саобраћаја на подручју града Источно Сарајево
  19h 28m
  0
 • Невријеме у Њемачкој
  13h 49m
  0
 • Одржано гусларско вече у част Срђан Трифковића у Источном Сарајеву (ФОТО)
  13h 38m
  0
 • Почела са радом апликација за праћење цијена горива у Српској
  16h 29m
  0
 • Димитрије Игњић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
  18h 5m
  1