Ica Lavica ponovo otputovala u Tursku

21.01.2022. 14:58
1
IZVOR: Katera
Naša sugrađanka Ivana Bjelogrlić, poznata i kao Ica Lavica, dijete koje se bori za svoje zdravlje proteklih godina, ponovo je usljed pogoršanog zdravstvenog stanja otputovala u Tursku.
 
Prema informacijama iz "Fejsbuk" grupe za pomoć i podršku u liječenju Ice Lavice, djevojčica je primljena u Bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu zbog povišene tjelesne temperature i uvećanog CRP-a.
 
- Ivana je dobila visoku temperaturu, te na nalazima koji su rađeni kod nas, CRP je skočio na 300. Naši doktori su joj dali antibiotike intravenozno i CRP je počeo da opada. Urađen je ST koji ništa dobro nije pokazivao, a sumnjalo se na pucanje slezene i unutrašnje krvarenje, i na osnovu toga je Ivana iz Bolnice "Srbija" prebačena u UKC Banjaluka. Doktori koji su pogledali taj snimak rekli su da je nemoguće da je slezena pukla, te da su to vjerovatno metastaze - navodi se  u objavi u ovoj "Fejsbuk" grupi.
 
Dodaju da su u čitav proces dešavanja oko djevojčicinog stanja uključeni bili i ljekari iz Turske, koji su je liječili u ranijem periodu, koji su i odlučili da Ivana ponovo doputuje na tursku kliniku.
 
- Nakon hospitalizacije, juče je urađeno snimanje organizma čije očitanje će najvjerovatnije biti sutra, nakon čega će se znati šta se to dešava u Lavicinom organizmu - navodi se u objavi.
 
Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Www 22.01.2022. 09:16
    Bože dragi joj pomozi!!!
Povezane vijesti
Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
Srebrna plaketa grada Istočno Sarajevo posthumno dodijeljena Ivani Bjelogrlić Srebrna plaketa grada Istočno Sarajevo posthumno dodijeljena Ivani Bjelogrlić
U subotu pomen našoj Ici Lavici U subotu pomen našoj Ici Lavici
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    23h 54m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    14h 24m
    0
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    2h 51m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    14h 5m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    22h 47m
    0