Ica Lavica ponovo otputovala u Tursku

21.01.2022. 14:58
1
IZVOR: Katera
Naša sugrađanka Ivana Bjelogrlić, poznata i kao Ica Lavica, dijete koje se bori za svoje zdravlje proteklih godina, ponovo je usljed pogoršanog zdravstvenog stanja otputovala u Tursku.
 
Prema informacijama iz "Fejsbuk" grupe za pomoć i podršku u liječenju Ice Lavice, djevojčica je primljena u Bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu zbog povišene tjelesne temperature i uvećanog CRP-a.
 
- Ivana je dobila visoku temperaturu, te na nalazima koji su rađeni kod nas, CRP je skočio na 300. Naši doktori su joj dali antibiotike intravenozno i CRP je počeo da opada. Urađen je ST koji ništa dobro nije pokazivao, a sumnjalo se na pucanje slezene i unutrašnje krvarenje, i na osnovu toga je Ivana iz Bolnice "Srbija" prebačena u UKC Banjaluka. Doktori koji su pogledali taj snimak rekli su da je nemoguće da je slezena pukla, te da su to vjerovatno metastaze - navodi se  u objavi u ovoj "Fejsbuk" grupi.
 
Dodaju da su u čitav proces dešavanja oko djevojčicinog stanja uključeni bili i ljekari iz Turske, koji su je liječili u ranijem periodu, koji su i odlučili da Ivana ponovo doputuje na tursku kliniku.
 
- Nakon hospitalizacije, juče je urađeno snimanje organizma čije očitanje će najvjerovatnije biti sutra, nakon čega će se znati šta se to dešava u Lavicinom organizmu - navodi se u objavi.
 
Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Www 22.01.2022. 09:16
  Bože dragi joj pomozi!!!
Povezane vijesti
Malena Ica Lavica ispraćena na vječni počinak Malena Ica Lavica ispraćena na vječni počinak
Danas sahrana šestogodišnje Ice Lavice Danas sahrana šestogodišnje Ice Lavice
Sutra Dan žalosti u Istočnom Novom Sarajevu Sutra Dan žalosti u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
 • Privremene obustava saobraćaja na području grada Istočno Sarajevo
  20h 57m
  0
 • Nevrijeme u Njemačkoj
  15h 18m
  0
 • Održano guslarsko veče u čast Srđan Trifkovića u Istočnom Sarajevu (FOTO)
  15h 7m
  0
 • Počela sa radom aplikacija za praćenje cijena goriva u Srpskoj
  17h 58m
  0
 • Dimitrije Ignjić učenik generacije Srednje škole „28. juni“
  19h 34m
  1