Идентификован младић који је у Невесињу пуцао на полицију па ликвидиран

10.09.2024. 17:50
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Младић који је прошлог мјесеца пуцао у полицију у невесињском селу Зови До, па га је полиција ликвидирала, је идентификован и претпоставља се да је европског поријекла, сазнају "Независне новине".

Иако то још нико није званично хтио потврдити, незванично сазнајемо и то да се истражује његово  француско држављанство, што се у неку руку могло и очекивати јер су полицајци са терена још док је био жив и тражили да се преда тврдили да се служио енглеским језиком, али им се чинило да је говорио француски или нешто што нису разумјели, са француским акцентом и повикивао Алаху- екбер.

Форензичар, доктор Дражен Дамјањук из требињске просектуре који је вршио обдукцију тада је рекао да је младић урбаног изгледа, фарбане косе и да је лијепо грађен, те да је имао све своје зубе у глави, што је такође указивало на чињеницу да би могао бити Европљанин.

Младић је примијећен у напуштеној кући у Невесињу 19. августа, када се у селу Зови До одвијала права драма, с обзиром да се није желио предати полицији, већ је и пуцао на њих, а онда су запуцали и из редова полиције која је опколила кућу и ликвидирали га.

Коментари 0
Повезане вијести
Вијек и по од историјског сабора у Биограду Вијек и по од историјског сабора у Биограду
Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 33m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 24m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 11m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 37m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 19m
    0