Игњатовић: Дежурна апотека потребна становницима Источног Новог Сарајева

05.11.2020. 15:33
2
ИЗВОР: Катера/промо текст

Недостатак дежурне апотеке у општини Источно Ново Сарајево је проблем који је у овој локалној заједници присутан годинама, тврди кандидат за одборника Српске демократске странке (СДС) за Скупштину општине Источно Ново Сарајево Стефан Игњатовић.

Игњатовић каже да становници ове општине све чешће путују до сусједног Сарајева како би намирили своје потребе, што представља и додатне трошкове.

- Сматрам да сваки становник Источног Новог Сарајева заслужује да има миран и сигуран живот. Да бисмо имали миран и сигуран живот нама је у Источном Новом Сарајеву пријеко потребна апотека која ће да ради 24 часа у седмици, а ми такву апотеку у нашој општини немамо - каже Игњатовић.

Игњатовић додаје да, уколимо му суграђани укажу повјерење и гласају за њега на кандидатској листи СДС за одборнике у СО Источно Ново Сарајево, потрудиће се да укаже и настоји ријешити овај проблем.

- Гарантујем вам да ћемо се заједно борити да истрајемо у овој намјери. Дежурна апотека мора бити у Источном Новом Сарајеву, јер један може много, а заједно можемо све - каже Игњатовић.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Pale 06.11.2020. 10:33
    Pa nema ni na,palama dežurne apoteke,ovoliko stanovništvo a nigdje dežurne apoteke. Kao radi Gluhovic apoteka,al kad odeš,zvonis na vrata,apoteke nigdje nikoga,a ljudi moraju kupiti tablete ili nešto sto je stvarno hitno,
  • Generic placeholder image
    Gvozden 05.11.2020. 20:55
    Bravo omladino SDSa! Imate moj glas!
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 16m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 22m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 49m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 31m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 41m
    0