Игњатовић: Дежурна апотека потребна становницима Источног Новог Сарајева

05.11.2020. 15:33
2
ИЗВОР: Катера/промо текст

Недостатак дежурне апотеке у општини Источно Ново Сарајево је проблем који је у овој локалној заједници присутан годинама, тврди кандидат за одборника Српске демократске странке (СДС) за Скупштину општине Источно Ново Сарајево Стефан Игњатовић.

Игњатовић каже да становници ове општине све чешће путују до сусједног Сарајева како би намирили своје потребе, што представља и додатне трошкове.

- Сматрам да сваки становник Источног Новог Сарајева заслужује да има миран и сигуран живот. Да бисмо имали миран и сигуран живот нама је у Источном Новом Сарајеву пријеко потребна апотека која ће да ради 24 часа у седмици, а ми такву апотеку у нашој општини немамо - каже Игњатовић.

Игњатовић додаје да, уколимо му суграђани укажу повјерење и гласају за њега на кандидатској листи СДС за одборнике у СО Источно Ново Сарајево, потрудиће се да укаже и настоји ријешити овај проблем.

- Гарантујем вам да ћемо се заједно борити да истрајемо у овој намјери. Дежурна апотека мора бити у Источном Новом Сарајеву, јер један може много, а заједно можемо све - каже Игњатовић.

 

Коментари 2
 • Generic placeholder image
  Pale 06.11.2020. 10:33
  Pa nema ni na,palama dežurne apoteke,ovoliko stanovništvo a nigdje dežurne apoteke. Kao radi Gluhovic apoteka,al kad odeš,zvonis na vrata,apoteke nigdje nikoga,a ljudi moraju kupiti tablete ili nešto sto je stvarno hitno,
 • Generic placeholder image
  Gvozden 05.11.2020. 20:55
  Bravo omladino SDSa! Imate moj glas!
Повезане вијести
У недјељу 8. Међународни концерт "Ускликнимо с љубављу Светитељу Сави" У недјељу 8. Међународни концерт "Ускликнимо с љубављу Светитељу Сави"
У протекла 24 часа вирусом корона заражено 66 лица у Источном Сарајеву У протекла 24 часа вирусом корона заражено 66 лица у Источном Сарајеву
Упозорење: Вјештачко језеро није безбиједно за клизање Упозорење: Вјештачко језеро није безбиједно за клизање
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Сарајеву
  5h 57m
  0
 • Кажњени због нарушавања јавног реда и мира на Брусу (ФОТО)
  8h 14m
  7
 • Ица Лавица поново отпутовала у Турску
  8h 40m
  0
 • Шеранић: Погоршана ситуација, велики број заражених без симптома
  15h 49m
  1
 • У Палама обијена викендица
  13h 34m
  0