Ignjatović: Dežurna apoteka potrebna stanovnicima Istočnog Novog Sarajeva

05.11.2020. 15:33
2
IZVOR: Katera/promo tekst

Nedostatak dežurne apoteke u opštini Istočno Novo Sarajevo je problem koji je u ovoj lokalnoj zajednici prisutan godinama, tvrdi kandidat za odbornika Srpske demokratske stranke (SDS) za Skupštinu opštine Istočno Novo Sarajevo Stefan Ignjatović.

Ignjatović kaže da stanovnici ove opštine sve češće putuju do susjednog Sarajeva kako bi namirili svoje potrebe, što predstavlja i dodatne troškove.

- Smatram da svaki stanovnik Istočnog Novog Sarajeva zaslužuje da ima miran i siguran život. Da bismo imali miran i siguran život nama je u Istočnom Novom Sarajevu prijeko potrebna apoteka koja će da radi 24 časa u sedmici, a mi takvu apoteku u našoj opštini nemamo - kaže Ignjatović.

Ignjatović dodaje da, ukolimo mu sugrađani ukažu povjerenje i glasaju za njega na kandidatskoj listi SDS za odbornike u SO Istočno Novo Sarajevo, potrudiće se da ukaže i nastoji riješiti ovaj problem.

- Garantujem vam da ćemo se zajedno boriti da istrajemo u ovoj namjeri. Dežurna apoteka mora biti u Istočnom Novom Sarajevu, jer jedan može mnogo, a zajedno možemo sve - kaže Ignjatović.

 

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Pale 06.11.2020. 10:33
  Pa nema ni na,palama dežurne apoteke,ovoliko stanovništvo a nigdje dežurne apoteke. Kao radi Gluhovic apoteka,al kad odeš,zvonis na vrata,apoteke nigdje nikoga,a ljudi moraju kupiti tablete ili nešto sto je stvarno hitno,
 • Generic placeholder image
  Gvozden 05.11.2020. 20:55
  Bravo omladino SDSa! Imate moj glas!
Povezane vijesti
U nedjelju 8. Međunarodni koncert "Uskliknimo s ljubavlju Svetitelju Savi" U nedjelju 8. Međunarodni koncert "Uskliknimo s ljubavlju Svetitelju Savi"
U protekla 24 časa virusom korona zaraženo 66 lica u Istočnom Sarajevu U protekla 24 časa virusom korona zaraženo 66 lica u Istočnom Sarajevu
Upozorenje: Vještačko jezero nije bezbijedno za klizanje Upozorenje: Vještačko jezero nije bezbijedno za klizanje
Najčitanije
 • Saobraćajna nezgoda u Istočnom Sarajevu
  6h 55m
  0
 • Kažnjeni zbog narušavanja javnog reda i mira na Brusu (FOTO)
  9h 12m
  7
 • Ica Lavica ponovo otputovala u Tursku
  9h 38m
  0
 • Šeranić: Pogoršana situacija, veliki broj zaraženih bez simptoma
  16h 47m
  1
 • U Palama obijena vikendica
  14h 32m
  0