Ignjatović: Dežurna apoteka potrebna stanovnicima Istočnog Novog Sarajeva

05.11.2020. 15:33
2
IZVOR: Katera/promo tekst

Nedostatak dežurne apoteke u opštini Istočno Novo Sarajevo je problem koji je u ovoj lokalnoj zajednici prisutan godinama, tvrdi kandidat za odbornika Srpske demokratske stranke (SDS) za Skupštinu opštine Istočno Novo Sarajevo Stefan Ignjatović.

Ignjatović kaže da stanovnici ove opštine sve češće putuju do susjednog Sarajeva kako bi namirili svoje potrebe, što predstavlja i dodatne troškove.

- Smatram da svaki stanovnik Istočnog Novog Sarajeva zaslužuje da ima miran i siguran život. Da bismo imali miran i siguran život nama je u Istočnom Novom Sarajevu prijeko potrebna apoteka koja će da radi 24 časa u sedmici, a mi takvu apoteku u našoj opštini nemamo - kaže Ignjatović.

Ignjatović dodaje da, ukolimo mu sugrađani ukažu povjerenje i glasaju za njega na kandidatskoj listi SDS za odbornike u SO Istočno Novo Sarajevo, potrudiće se da ukaže i nastoji riješiti ovaj problem.

- Garantujem vam da ćemo se zajedno boriti da istrajemo u ovoj namjeri. Dežurna apoteka mora biti u Istočnom Novom Sarajevu, jer jedan može mnogo, a zajedno možemo sve - kaže Ignjatović.

 

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Pale 06.11.2020. 10:33
  Pa nema ni na,palama dežurne apoteke,ovoliko stanovništvo a nigdje dežurne apoteke. Kao radi Gluhovic apoteka,al kad odeš,zvonis na vrata,apoteke nigdje nikoga,a ljudi moraju kupiti tablete ili nešto sto je stvarno hitno,
 • Generic placeholder image
  Gvozden 05.11.2020. 20:55
  Bravo omladino SDSa! Imate moj glas!
Povezane vijesti
Sutra počinje trodnevni Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu Sutra počinje trodnevni Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu
Izborni slogan Jelene Trivić i Mirka Šarovića (FOTO) Izborni slogan Jelene Trivić i Mirka Šarovića (FOTO)
Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu od 15. do 17. avgusta Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu od 15. do 17. avgusta
Najčitanije
 • Zapaljeno vozilo u Palama
  19h 57m
  0
 • Konačna rang-lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju Opštine Istočna Ilidža
  13h 16m
  0
 • U porastu broj hospitalizovanih zaraženih virusom korona u Istočnom Sarajevu
  19h 8m
  0
 • Jedno od najstarijih naselja u Palama još nije dočekalo asfalt (FOTO)
  8h 57m
  0
 • Objavljen javni poziv domaćinstvima za ugradnju solarnih panela
  16h 45m
  0